DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Sorgusuz sualsiz her tweetini rt yapıp beğeniyorum.
Sorgusuz sualsiz her tweetini rt yapıp beğeniyorum.
Yarı çıplak fotoğraf paylaşımıyla sosyal medyayı insan mezbahahanesine çeviren sözde sanatçı, oyuncu ve manken bozuntuları tepki topladı.
Instagram ve Tiktok gibi hesaplarında takipçi kazanmak için ar ve haya yoksunu paylaşımlar ünlülerin ahlak sınırlarını tamamen aşan fotoğrafları yüz kızartıyor.
Ahlaksızlığın adına “cesurluk” diyen magazin medyasının çukurlaşan haberleriyle pohpohlanan ahlak yobazları, vatandaşın can derdine düştüğü süreçte rezillik sergiliyor.
Manken bozuntusu, ar ve haya yoksunu, ahlak yobazı... Bunları hangi hakla söyleyebiliyorlar ya? Vallaha delireceğim.Arkadaşlar haberde sadece ahlaksız demiyor yazan kişi. Çeşitli hakaretler diyor. Okumak isteyen buyursun.
Manken bozuntusu, ar ve haya yoksunu, ahlak ybazı... Bunları hangi hakla söyleyebiliyorlar ya? Vallaha delireceğim.
Acaba kaç hit almalarını sağladinArkadaşlar haberde sadece ahlaksız demiyor yazan kişi. Çeşitli hakaretler diyor. Okumak isteyen buyursun.
Acaba kaç hit almalarını sağladin
Koktu bu konu.Konuya 86 kişi bakıyor. Vurdum galiba bu sefer gol @Harunnn60
Bu arada toplumdan kopuk bir ahlaksızlık kuyusu içindeler
Onlar 599 hit almiştir o zamanBen 600 hit almışım bu konu ile. Onlarda almıştır baya
Koktu bu konu.
Onlar 599 hit almiştir o zaman
Danlayı bilmemde Hazarın kıyafeti normal @sokak sanati @Harunnn60
Ne işi var Gülben'in bunlarla.
Konu hit alsın diye ahlaksız kelimesi denilince akla gelen ilk kişileri ekledim
Ne işi var Gülben'in bunlarla.