OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında hedefim Donnarumma'yı almaktı. İki defa getirmeye çalıştım, ilkinde gelmedi, ikincisinde Manuel Neuer geldi, "transfer edeyim" dedim. Donnarumma'nın neden gelmediğini merak ettim ve araştırmaya başladım "birisi aldı mı" diye. İlk takıma baktım ve Arsenal'in, yani @secquin'in aldığını gördüm. Transfer teklifi gönderdim ama muhtemelen kabul etmeyecek. :D

Donnarumma için iki kere coin feda ettim. Üstüne Neuer'i de alarak bir kere daha feda ettim. Bir de Joao Felix'in getirildiği kaşif coini vardı, oradan da gitti coinler. Boş yere gitti coinler kısacası. Ah Donnarumma, ah. :A

Arsenal'a bak, güçlü olduğu yetmezmiş gibi büyük isimler transfer eden kulüplerimizden. :A Bana bir yerden (@MEnes) tanıdık geldi bu durum ama neyse. :A

Coin olarak sıkıntıdayım, ligi kurmak için 400 adet feda ettim. Her transfer için reklam izliyorum. :A

Arsenal'a bak, güçlü olduğu yetmezmiş gibi büyük isimler transfer eden kulüplerimizden. :A Bana bir yerden (@MEnes) tanıdık geldi bu durum ama neyse. :A

Coin olarak sıkıntıdayım, ligi kurmak için 400 adet feda ettim. Her transfer için reklam izliyorum. :A
Ben transfer de edemiyorum düşün. Belki bir iki futbolcu giderse takımdan, ancak o zaman bir bomba patlatabilirim. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Sıkıntı şu ki, transfer edemiyorum. :A

Kaşif oyuncuyu getirir, sonra da o oyuncu transfer listesine düşer diye düşünüyordum, ki öyle bir şey yokmuş. Aslında düşmüyormuş, kimse de o oyuncuyu alamıyormuş. Sanırım değişti bu olay, eskiden farklıydı diye hatırlıyorum. :D

İşte bu kötü oldu. :A

Evet, eskiden o tarz bir sistemi vardı kaşifin. Hatırlıyorum az çok. Şimdi farklı, sana sunduğu süre içerisinde aldın aldın. Yoksa gidiyor ve tekrar buldurmak zorunda kalıyorsun. Tabii o arada başkası alabilir ki sen oyuncunun ismini söylemişsin burada. Kaparlar onu. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
İşte bu kötü oldu. :A

Evet, eskiden o tarz bir sistemi vardı kaşifin. Hatırlıyorum az çok. Şimdi farklı, sana sunduğu süre içerisinde aldın aldın. Yoksa gidiyor ve tekrar buldurmak zorunda kalıyorsun. Tabii o arada başkası alabilir ki sen oyuncunun ismini söylemişsin burada. Kaparlar onu. :A
Hiç kimse alamıyormuş, hiçbir şekilde de kaşifte çıkmıyormuş. Yani ne ben, ne de başkası alabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
MESSI'nin 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta ilk yarıyı 0-1 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda Bournemouth takımına gol olup yağan Tottenham maçı 4-2 kazanarak lige hazırlıkları kapsamında ne kadar ilerleme kaydettiğini gösteriyor ve önceki hazırlık maçının intikamını alıyor... @emreemreu

Ligde görüşürüz. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 81752

Orta sahamızda ki dar kadromuza genç rotasyonlari dahil etme kararı aldık bu gidişatta Real Madrid'in genç yıldızı Reinier'i renklerimize bağladık camiamıza duyurulur
Başkanımız çok büyük bir atak yaparak Superligin Gol Kralını transfer etti Alexander Sorloth'u renklerimize bağladık
Camiamıza duyurulur
#Geliyoruz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-13-15-07-19-896_com.gamebasics.osm.jpg
    Screenshot_2020-05-13-15-07-19-896_com.gamebasics.osm.jpg
    499.7 KB · Hit: 100
Donnarumma planım, @secquin'in oyuncuyu transfer etmesiyle, üstüne teklif yapmama rağmen reddetmesiyle sona erdi. Arsenal var elinde, Donnarumma'ya ihtiyacın yok ki, ilginç. :)

İlk 10 maç tamamlandığında ne kadar mantıklı bir hamle olduğunu göreceksin 😂
Mantıklı hamle de, sen zaten daha iyisini alırsın, o açıdan "ihtiyacın yok" dedim. Bugün senin yüzünden, coin üstüne coin kaybettim, sırf Donnarumma'yı almak için. O kadar kaşifi yolladım, gelmiyor ve bir de baktım, Arsenal almış. Büyük takımlardan ziyade, küçük takımlar için daha da faydalı olurdu. O açıdan diyorum, yoksa elbette mantıklı bir hamle senin açından da. :D

Mantıklı hamle de, sen zaten daha iyisini alırsın, o açıdan "ihtiyacın yok" dedim. Bugün senin yüzünden, coin üstüne coin kaybettim, sırf Donnarumma'yı almak için. O kadar kaşifi yolladım, gelmiyor ve bir de baktım, Arsenal almış. Büyük takımlardan ziyade, küçük takımlar için daha da faydalı olurdu. O açıdan diyorum, yoksa elbette mantıklı bir hamle senin açından da. :D
Olsun fazla güçlenmeyin siz 😂😂😂 3. Kalecim var.benim kalecim diye söylemiyorum inanılmaz refleksleri var. Oyun kurma anlamında da başarılı ve şanslısın ki transfer pazarında yerini aldı bugün. Fiyatta azda olsa birşeyler yapabilirim 😂

Olsun fazla güçlenmeyin siz 😂😂😂 3. Kalecim var.benim kalecim diye söylemiyorum inanılmaz refleksleri var. Oyun kurma anlamında da başarılı ve şanslısın ki transfer pazarında yerini aldı bugün. Fiyatta azda olsa birşeyler yapabilirim 😂
Baktım, Donnarumma'yı alacağım yok, gelmiyor. Manuel Neuer'i aldım zaten ben, yani ihtiyacım yok başka kaleciye. Geçti artık. İstersen takas edebiliriz ama, sorun yok. :A

Baktım, Donnarumma'yı alacağım yok, gelmiyor. Manuel Neuer'i aldım zaten ben, yani ihtiyacım yok başka kaleciye. Geçti artık. İstersen takas edebiliriz ama, sorun yok. :A
O zaman görüşmeleri şimdilik askıya alalım.İleride ki günler de bakarız tekrar 😂 Oyuncu satışlarım beklediğimden çok daha yavaş gidiyor çünkü 😂

O zaman görüşmeleri şimdilik askıya alalım.İleride ki günler de bakarız tekrar 😂 Oyuncu satışlarım beklediğimden çok daha yavaş gidiyor çünkü 😂
Sen ne yapmışsın öyle yalnız? :D

Orta sahayı boşaltmışsın, savunma hattı kurmuşsun. Umarım hedefin savunma oyunu yapmak değildir Arsenal ile. Bence savunma ile forveti biraz azaltıp, orta saha almaya bak. Orta sahan sanki biraz boş kalmış gibi görünüyor. :D

Sen ne yapmışsın öyle yalnız? :D

Orta sahayı boşaltmışsın, savunma hattı kurmuşsun. Umarım hedefin savunma oyunu yapmak değildir Arsenal ile. Bence savunma ile forveti biraz azaltıp, orta saha almaya bak. Orta sahan sanki biraz boş kalmış gibi görünüyor. :D
Hayır.Şuana kadar satılan 2 tane oyuncum var. İkiside orta sahadan şansıma.donnaruma dışında da hiç transfer yapmadım.O yüzden öyle görünüyor.

Hayır.Şuana kadar satılan 2 tane oyuncum var. İkiside orta sahadan şansıma.donnaruma dışında da hiç transfer yapmadım.O yüzden öyle görünüyor.
Orta sahaya takviye yaparsan eğer, daha iyi olur o zaman. Kaleyi sağlama aldın, defans ve forveti de döndürürsün de, biraz da orta sahaya takviye yapman şart. Yaptın mı, çok iyi olur takım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...