Seni de alsınlar sen de Maraş ve Kaan ı elersinVolkan, benim bir tanıdığın arkadaşı bu arada
Seni de alsınlar sen de Maraş ve Kaan ı elersinVolkan, benim bir tanıdığın arkadaşı bu arada
Valla elerim ben de eski sporcuyumSeni de alsınlar sen de Maraş ve Kaan ı elersin
Abarttt.Kız xxs donun var yalan atma
Yakışmadı Sema. ss
Dedeme helalYakışmadı Sema. ss
Exatlon'dan sağlık problemleri nedeniyle çekilmiş zaten. Sağlık falan bahane, Survivor için çekildi diyorlar ama bakalım göreceğizen sonunda nagi queene mecbur kalacak @Maskeli Fedai turboşu da gelebilir abd deki evi yanmış para lazımdır şimdi ona.ss
Melih dede büyük işler yapıyor cidden
Aynı sıvacılardaki adamlıkExatlon'dan sağlık problemleri nedeniyle çekilmiş zaten. Sağlık falan bahane, Survivor için çekildi diyorlar ama bakalım göreceğiz
Film mevzusundan sonra attığın 2. gol helal olsun
Emre yine gelişine yapıştırmış, acımamış tekinsiz adama
Sultanım göze geldi
Sultanıma ve dedeme tebriks
Kudurduk valla sevinçten ne yalan söyleyelim Helal olsun meluna @xemrexxxEmre yine gelişine yapıştırmış, acımamış tekinsiz adama
------
Sultanım göze geldi
------
Sultanıma ve dedeme tebriks
------
Aferin Pınar yılanı
Sultanın bu hafta yolcuHaydi Göksu sultanım ilk sayı için
Başaramadık belli olmaz düelloda açılıyor sultanımSultanın bu hafta yolcu
Bu Merve de çöp zaten. O da ilk oyununu kazanmış. Galibiyeti olmayan tek isim Göksu kaldı galibaBaşaramadık belli olmaz düelloda açılıyor sultanım
Maalesef…Bu Merve de çöp zaten. O da ilk oyununu kazanmış. Galibiyeti olmayan tek isim Göksu kaldı galiba