Fabrika Yapım'dan 'Hizmetçiler' Açıklaması!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fabrika Yapım'dan 'Hizmetçiler' açıklaması!

5e3d4a39e226011578821684

Yapımcılığını Öner Arslanel'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen'in kaleme aldığı ve başrollerini Deniz Baysal Yurtçu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı dizinin 'koronavirüs'ten önce yayınlanan bölümü ile final yaptığını ortaya çıktı.

Algı Eke ekranlara döndü derken yazık oldu. :( Kısa zamanda kaliteli bir işle yeniden TV'ye bekliyoruz.

Kadro iyiydi ama Seçkin Özdemir'i görünce anlamıştım ama 4 bölüm olur diyordum :A neyse artık dibin dibini görmeden gittiler

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yani böyle olacağı kesindi nerede donuk bakışlı bayan oyuncu var hepsini toplamışlar ne yazık ki, Algı Eke komediye daha yatkın bence onu komedi dizisinde izlemek daha bi keyifli drama da çok kasıyor.. :bilmem:

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yani böyle olacağı kesindi nerede donuk bakışlı bayan oyuncu var hepsini toplamışlar ne yazık ki, Algı Eke komediye daha yatkın bence onu komedi dizisinde izlemek daha bi keyifli drama da çok kasıyor.. :bilmem:

Evet, Algı komedi için daha uygun bir isim. Hayat Sevince Güzel'de harikaydı. :love1: Burada cidden garip durdu.

• Beğendim
Reactions: Zeyno
Fabrika Yapım: 4N1K'ya devam. :F

Hikaye başka bir yapım şirketinde olsa daha farklı bir şey çıkabilirdi ortaya, ayrıca kadro bir kaç kişi hariç yetersiz ve kötüydü. Seçkin'in olması ise başlı başlına bir hataydı.

Fabrika Yapım, sezon dizileri için yeterli değil. Yaz dizileri yapabilir. :(