Hamit Altıntop'un listede olması ve "efsane" denilip, çok yüksek gücünün olması da ilginç doğrusu.ÇOK para be... Altında Zıdane da var Hamit Altıntop falan var...
Hamit Altıntop'un listede olması ve "efsane" denilip, çok yüksek gücünün olması da ilginç doğrusu.ÇOK para be... Altında Zıdane da var Hamit Altıntop falan var...
Kesinlikle, o durum sorgulanmalı ve nedenleri derinlemesine araştırılmalı.Hamit Altıntop'un listede olması ve "efsane" denilip, çok yüksek gücünün olması da ilginç doğrusu.
Doğal olarak öyle yapacak. Büyük takım değilsen, taktikle kazanmaya çalışırsın, şans bulunca atarsın ve olay biter.Evet benim takım daha taktik olarak tam oturmadı sanırım. Tek kale oynamışım gerçi maçta ama bitiricilik yetersiz kalmış. Adam yamyam gibi savunma yaparak almış maçı klasik olarak. Neyse çözeceğiz bu işi, ligler başlayınca yavaş yavaş hallederiz...
Kesinlikle, o durum sorgulanmalı ve nedenleri derinlemesine araştırılmalı.
Biraz komik olmuş o kısım ama neyse.. O kadar parası olan var mıdır acaba, Anelka'nın veya Zidane'ın gazabına uğramak pek istemem doğrusu...
Bu gol, yılın golüydü. Belki de bu yüzden abarttılar. Yani, başka açıklaması yok.
Sonuç olarak direklerin efendisi olduğu için "efsane" olarak nitelendirilecek hali yok.
MESSI'nin 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta ilk yarıyı 0-1 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda Bournemouth takımına gol olup yağan Tottenham maçı 4-2 kazanarak lige hazırlıkları kapsamında ne kadar ilerleme kaydettiğini gösteriyor ve önceki hazırlık maçının intikamını alıyor... @emreemreu
Bayern Münih, Real Madrid gibi takımlarda oynamış adam sonuçta. Türk oyuncular fazla diye Türklere kıyak geçtiler bence.Hamit Altıntop'un listede olması ve "efsane" denilip, çok yüksek gücünün olması da ilginç doğrusu.
Hamit Altıntop'un listede olması ve "efsane" denilip, çok yüksek gücünün olması da ilginç doğrusu.
Bayern Münih, Real Madrid gibi takımlarda oynamış adam sonuçta. Türk oyuncular fazla diye Türklere kıyak geçtiler bence.
Siz çerezler üzerinden puan kasıyorum belki ama zorlu rakiplerim var... Manchester United'ı ilk dostluk maçında 3-1 yendim ama rövanşta 3-0 yendi ve sahadan sildi adam beni... @Turkuazz İşler istediğim gibi gitmiyor, adam satıp adam almam lazım bir an önce...Ulan ne istiyorsun sen bizim gibi gariban takımlardan, @DarkLegenD hocamızın takımına 7 tane atmış rezilliğe bak...
Siz çerezler üzerinden puan kasıyorum belki ama zorlu rakiplerim var... Manchester United'ı ilk dostluk maçında 3-1 yendim ama rövanşta 3-0 yendi ve sahadan sildi adam beni... @Turkuazz İşler istediğim gibi gitmiyor, adam satıp adam almam lazım bir an önce...
Transfer açısından bütçe şart sanıyorum herkesin bütçe ihtiyacı bulunuyor.bu arada Ronaldo Messi transferlerinin ardından para kalmadı kasada takımların oyuncu satmaları şartSiz çerezler üzerinden puan kasıyorum belki ama zorlu rakiplerim var... Manchester United'ı ilk dostluk maçında 3-1 yendim ama rövanşta 3-0 yendi ve sahadan sildi adam beni... @Turkuazz İşler istediğim gibi gitmiyor, adam satıp adam almam lazım bir an önce...
Kesinlikle, para kalmadı adam da satamadık henüz. Messi Ronaldo alındı ama sonrası dipsiz kuyu şeklinde gidiyoruz şuan...Transfer açısından bütçe şart sanıyorum herkesin bütçe ihtiyacı bulunuyor.bu arada Ronaldo Messi transferlerinin ardından para kalmadı kasada takımların oyuncu satmaları şart
İnşallah bu sonucu ligdede alabilirizManchester United’a bak; onurumuzu, şerefimizi, haysiyetimizi kurtarmış resmen. Tottenham isimli, gariban düşmanı takıma gereken dersi verdiğiniz için teşekkür ediyorum sayın @Turkuazz hocam.
İnşallah bu sonucu ligdede alabiliriz
Aslında daha transferin ilk günleri açısından biraz erken transferlerdi.bu tarz oyuncular bu kadar erken alınınca kasada para kalmadı kimseninKesinlikle, para kalmadı adam da satamadık henüz. Messi Ronaldo alındı ama sonrası dipsiz kuyu şeklinde gidiyoruz şuan...
Aynen biraz erken davrandık ama MESSI'yi kimseye kaptıramazdım, bu yüzden pişman değilim...Aslında daha transferin ilk günleri açısından biraz erken transferlerdi.bu tarz oyuncular bu kadar erken alınınca kasada para kalmadı kimsenin
Takımına katkı sağlayacak buna şüphe yok zaten kadronda çok iyi oyuncular bulunuyor.Daha lig maçları oynanmadan iyi kadro kurmuşsunAynen biraz erken davrandık ama MESSI'yi kimseye kaptıramazdım, bu yüzden pişman değilim...
Şuan transfer olarak yedek oyuncu alacağım zaten. İlk 11 ve yedekler iyi, sadece sakatlık durumunda yedek sayısı düşük. Bakalım satış yaparsak hepsine ayar çekeceğiz...Takımına katkı sağlayacak buna şüphe yok zaten kadronda çok iyi oyuncular bulunuyor.Daha lig maçları oynanmadan iyi kadro kurmuşsun
Sakatlıklar kadro sıkışıklıkları hepsini hesaplamak şart çok haklısın.bütçe aldıktan sonra herkes oyuncu arayacakŞuan transfer olarak yedek oyuncu alacağım zaten. İlk 11 ve yedekler iyi, sadece sakatlık durumunda yedek sayısı düşük. Bakalım satış yaparsak hepsine ayar çekeceğiz...