OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet benim takım daha taktik olarak tam oturmadı sanırım. Tek kale oynamışım gerçi maçta ama bitiricilik yetersiz kalmış. :D Adam yamyam gibi savunma yaparak almış maçı klasik olarak. :D Neyse çözeceğiz bu işi, ligler başlayınca yavaş yavaş hallederiz... :A
Doğal olarak öyle yapacak. Büyük takım değilsen, taktikle kazanmaya çalışırsın, şans bulunca atarsın ve olay biter. :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kesinlikle, o durum sorgulanmalı ve nedenleri derinlemesine araştırılmalı. :A

Bu gol, yılın golüydü. Belki de bu yüzden abarttılar. Yani, başka açıklaması yok. :A

Sonuç olarak direklerin efendisi olduğu için "efsane" olarak nitelendirilecek hali yok. :A

• Güldürdün

Bu gol, yılın golüydü. Belki de bu yüzden abarttılar. Yani, başka açıklaması yok. :A

Sonuç olarak direklerin efendisi olduğu için "efsane" olarak nitelendirilecek hali yok. :A
Biraz komik olmuş o kısım ama neyse.. :A O kadar parası olan var mıdır acaba, Anelka'nın veya Zidane'ın gazabına uğramak pek istemem doğrusu... :A

MESSI'nin 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta ilk yarıyı 0-1 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda Bournemouth takımına gol olup yağan Tottenham maçı 4-2 kazanarak lige hazırlıkları kapsamında ne kadar ilerleme kaydettiğini gösteriyor ve önceki hazırlık maçının intikamını alıyor... @emreemreu

Ulan ne istiyorsun sen bizim gibi gariban takımlardan, @DarkLegenD hocamızın takımına 7 tane atmış rezilliğe bak...

Hamit Altıntop'un listede olması ve "efsane" denilip, çok yüksek gücünün olması da ilginç doğrusu. :A
Bayern Münih, Real Madrid gibi takımlarda oynamış adam sonuçta. :A Türk oyuncular fazla diye Türklere kıyak geçtiler bence. :A

Hem müslüman, hem efsane olmasına dikkat etmişler Ramazan dolayısı ile. Bu yüzden normal bence, neden olmasın Hamit Altıntop gibi usta bir ayak. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and bazinga
Ulan ne istiyorsun sen bizim gibi gariban takımlardan, @DarkLegenD hocamızın takımına 7 tane atmış rezilliğe bak...
Siz çerezler üzerinden puan kasıyorum belki ama zorlu rakiplerim var... :A Manchester United'ı ilk dostluk maçında 3-1 yendim ama rövanşta 3-0 yendi ve sahadan sildi adam beni... :A @Turkuazz İşler istediğim gibi gitmiyor, adam satıp adam almam lazım bir an önce... :A

Siz çerezler üzerinden puan kasıyorum belki ama zorlu rakiplerim var... :A Manchester United'ı ilk dostluk maçında 3-1 yendim ama rövanşta 3-0 yendi ve sahadan sildi adam beni... :A @Turkuazz İşler istediğim gibi gitmiyor, adam satıp adam almam lazım bir an önce... :A

Manchester United’a bak; onurumuzu, şerefimizi, haysiyetimizi kurtarmış resmen. Tottenham isimli, gariban düşmanı takıma gereken dersi verdiğiniz için teşekkür ediyorum sayın @Turkuazz hocam. :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and MEnes
Transfer açısından bütçe şart sanıyorum herkesin bütçe ihtiyacı bulunuyor.bu arada Ronaldo Messi transferlerinin ardından para kalmadı kasada takımların oyuncu satmaları şart :A

• Beğendim
Transfer açısından bütçe şart sanıyorum herkesin bütçe ihtiyacı bulunuyor.bu arada Ronaldo Messi transferlerinin ardından para kalmadı kasada takımların oyuncu satmaları şart :A
Kesinlikle, para kalmadı adam da satamadık henüz. :A Messi Ronaldo alındı ama sonrası dipsiz kuyu şeklinde gidiyoruz şuan... :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Kesinlikle, para kalmadı adam da satamadık henüz. :A Messi Ronaldo alındı ama sonrası dipsiz kuyu şeklinde gidiyoruz şuan... :A
Aslında daha transferin ilk günleri açısından biraz erken transferlerdi.bu tarz oyuncular bu kadar erken alınınca kasada para kalmadı kimsenin :A

• Beğendim
Takımına katkı sağlayacak buna şüphe yok zaten kadronda çok iyi oyuncular bulunuyor.Daha lig maçları oynanmadan iyi kadro kurmuşsun :A
Şuan transfer olarak yedek oyuncu alacağım zaten. :A İlk 11 ve yedekler iyi, sadece sakatlık durumunda yedek sayısı düşük. Bakalım satış yaparsak hepsine ayar çekeceğiz... :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Şuan transfer olarak yedek oyuncu alacağım zaten. :A İlk 11 ve yedekler iyi, sadece sakatlık durumunda yedek sayısı düşük. Bakalım satış yaparsak hepsine ayar çekeceğiz... :A
Sakatlıklar kadro sıkışıklıkları hepsini hesaplamak şart çok haklısın.bütçe aldıktan sonra herkes oyuncu arayacak :A

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...