OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradaki isim takımını her an yarı yolda bırakıp, istifa edip ardından kendi istifasını kabul etmeyip geri dönüş yapmasından şüphe duyduğumuz sayın @batuhankaralar oluyor...

l7f6x0.jpg

Hocam, sizdeyiz. :A @bazinga
Numaram 1 olduğundan mıdır nedir, kolay kolay denk gelmiyor bana. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
green street hooligans filmini seyrettikten sonra gaza gelip lig sonuncusu olabilirdim😁 hayırlısı bakalım

• Güldürdün
Reactions: Araf
Sıradaki isim takımını her an yarı yolda bırakıp, istifa edip ardından kendi istifasını kabul etmeyip geri dönüş yapmasından şüphe duyduğumuz sayın @batuhankaralar oluyor...

l7f6x0.jpg

Hocam, sizdeyiz. :A @bazinga

@batuhankaralar hocamıza uygun bir takım çıktı kurada, Premier Lig'de bir düşüp bir yükselen Wolwerhampton Wsdmsddss geliyor. (Takımın sonuna rakam gelmiş, elbette ezbere bilmiyorum takımın tamamını. :A)
1589226557129.png

Oyunu nasıl oynuyoruz ya? En son burada oynadıktan sonra sayfasını bile açmadım daha. :D

Ben mobilden bağlanacağım. Uygulamayı indirmem gerek mi? :D

o0Rf3G.jpg

Sıradaki isim, Premier Lig'de bulunan tüm takımların taraftarı olduğunu açıklayan ve dikkatleri üzerine çeken @DarkLegenD oluyor. Kendisi hangi takım çıkarsa çıksın, o takımı kaç sene çalıştırırsa çalıştırsın diğer takımlardan onu ayırarak bir gönül bağı kurmayacağını açıklamıştı. "Bakın, altını çiziyorum... Ben hiçbir takımın fanı olmam, olamam..." demişti...

EVkGHY3X0AEFeQ7.jpg

@bazinga hocam, sizdeyiz...

o0Rf3G.jpg

Sıradaki isim, Premier Lig'de bulunan tüm takımların taraftarı olduğunu açıklayan ve dikkatleri üzerine çeken @DarkLegenD oluyor. Kendisi hangi takım çıkarsa çıksın, o takımı kaç sene çalıştırırsa çalıştırsın diğer takımlardan onu ayırarak bir gönül bağı kurmayacağını açıklamıştı. "Bakın, altını çiziyorum... Ben hiçbir takımın fanı olmam, olamam..." demişti...

Ekli dosyayı görüntüle 81518

Denizlililiilliililililililililililili'ye ne çıkacak bakalım. :A

@batuhankaralar hocamıza uygun bir takım çıktı kurada, Premier Lig'de bir düşüp bir yükselen Wolwerhampton Wsdmsddss geliyor. (Takımın sonuna rakam gelmiş, elbette ezbere bilmiyorum takımın tamamını. :A)
Ekli dosyayı görüntüle 81517

Evet, tam @batuhankaralar hocamıza uygun bir takım olmuş. Küme düşme potasına girdiği an istifasını vereceğini ardından geri döneceğini düşünüyorum. Hocamız açıklamalarını daha sonra yapacak...

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Kimleri görüyorum, Türk futbolunun maskesiyle dikkat çeken ismi sayın Belhanda sempatizanı @Maskeli Fedai kura çekimimize katılmış. Kendisinden çarpıcı açıklamalar bekliyoruz. :A

620_400_belhanda-maca-ozel-maskeyle-cikti-750x481.88405797101444_5d8fa20129f13.jpg

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
o0Rf3G.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 81518

Aston Villa çıkıyor...

1589227127596.png

Ek Açıklama 2020-05-11 214301.jpg

Sıradaki isim @Sherlock oluyor, uzun yıllardır herhangi bir takım çalıştırmayan ve futbol camiasına geri dönüş yapacak olan Sherlock, hocalığa geri dönüş yaptığı takıma ilk iş olarak Ömer Bayram'ı transfer edeceğini açıklamıştı...

Hocam, sizdeyiz... @bazinga

• Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock

Hocalık hünerlerini sergileyeceği bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten @DarkLegenD, şanlı Aston Villa'yı eski günlerine döndürmek için günleri saydığını açıkladı. Takıma ilk olarak Lemina'yı transfer etmek istediklerini de sözlerine ekledi... Başka bir açıklaması varsa, dinlemek adına kendisine bağlanıyoruz...

• Harika
Reactions: DarkLegenD
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...