Hayır evladım olmazYine anlamadığım dilden konuşmaya başladın.sonuç
![]()
Hayır evladım olmazYine anlamadığım dilden konuşmaya başladın.sonuç
![]()
Şu çocuğu evlenmeden şampiyon yapalım. Benim bile içime dert oldu bu olay.@Billy Kane
Seçilmemiş birini seçicem beni finale taşıyacak biri.Tamam iste iki sezon önce ilk hafta elenen Oguzhan Koc'la yine ayni kisi yaristi, erken elenenleri tekrar secebiliyorsun ki benim onayimi alirsan okeydir.![]()
Seçilmemiş birini seçicem beni finale taşıyacak biri.![]()
Adaylarımı özelden yollarım fikir alışverişi yaparız senin vereceğin puanlar önemli.Hepsi 1 ile gel. Geçen hafta 2. Oldular.Senin için Gülçin'in şarkılarını da kabul ederiz
![]()
Seçilmemiş birini seçicem beni finale taşıyacak biri.![]()
Hadise seni finale tasir ama, Bengü'nün finale kadar gidecegini düsünmüyorum Hadise daha cok seviliyor.Hepsi 1 ile gel. Geçen hafta 2. Oldular.Senin için Gülçin'in şarkılarını da kabul ederiz
![]()
Adaylarımı özelden yollarım fikir alışverişi yaparız senin vereceğin puanlar önemli.![]()
Aklımda olan şarkılardan biriydi tabii ki de ama foruma güvenemiyorumSanirim senin ilk sececegin sarkiyi @mrt-06 kapti.![]()
Bay bay diyorum o zaman.Aklımda olan şarkılardan biriydi tabii ki de ama foruma güvenemiyorumbu hafta Serdar Ortaç’la gelmeyi düşünüyorum ne diyorsun
![]()
Seviyor diye biliyorum benForum Serdar Ortac sevmiyor ki.@Çiğdem
Sarki mi kalmadi allah askina?Seviyor diye biliyorum ben![]()
Serdar Ortaç’ın çok güzel şarkıları varSarki mi kalmadi allah askina?![]()
Peki, sen bilirsin.Serdar Ortaç’ın çok güzel şarkıları var![]()
Beni elemek için demiyorsun dimiGel canım arkandayız.@Bully
İçimde her hafta olduğu gibi elenecekmişim gibi bir his var ve bu durum Serdar’la da gelsem Gülşen’le de gelsem başka biriyle de gelsem değişmeyecek gibiPeki, sen bilirsin.![]()