TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 13. Hafta (2000'ler Yerli Pop)

Ben de aşırı severim ama birkaç olumsuz yorum gelince ve bunlardan biri @Dosi olunca değiştirmenin daha doğru olduğunu düşündüm. :A Şimdi Hayalet Sevgilim, Küçücüğüm ve Duvar arasında gidip geliyorum. :A Aklımı karıştırdın iyice İrem’i paylaşarak. :bağır:
Sarki arsivim o kadar dolu ki iyi ki yarismaci degilim diyorum cünkü suan aklimda yüz tane sarki var. Ben sadece sana öneri sunuyorum karar sana kalmis. :A Kücücügüm'den nefret edioyrum bu arada. :A

2 tane ben yarişayım :A Aklım kalmaz hem:A @kerem
Cocugun kafasini iyice karistirdik. :A

İstiyorsan henüz geç değil senin recap anlayışına güvenirim ben, onunla yarışırım. :bhr: :A
Şarkı anlayışıma daha çok güveniyorsun belli ki :A

Sarki arsivim o kadar dolu ki iyi ki yarismaci degilim diyorum cünkü suan aklimda yüz tane sarki var. Ben sadece sana öneri sunuyorum karar sana kalmis. :A Kücücügüm'den nefret edioyrum bu arada. :A

Rahat durun be:F Aklında hala Hande var :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy

@Çiğdem in Hepsi seçmesiyle Kalpsizsin’e de sıcak bakmaya başladım. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Moralim çok bozuktu dünden beri. :A Oy verirsem daha kötü olurum demiştim ama çabuk atlattım. :A :A
12 hafta yarisinca zor oluyor tabii, ben hala elenmenin duygusunu tadamadigim icin seni cok anlayamiyorum ama nihayetinde böyle yarismalarda her hafta elemesiz is ilerlemiyor maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
12 hafta yarisinca zor oluyor tabii, ben hala elenmenin duygusunu tadamadigim icin seni cok anlayamiyorum ama nihayetinde böyle yarismalarda her hafta elemesiz is ilerlemiyor maalesef. :A
Bir de son zamanlarda yarışmalarda başarılı gidiyordum onun da etkisi oldu. :A Kısmet. :A

• Harika
Reactions: sokak sanati
Tamam dedecim son kararın nedir karşılıklı değişim konusunda. :A
Seda da bacımdır:A Sevdiğim bi sözü var :F @kerem
1589149232019.png

• Güldürdün
Reactions: kerem and dreamy