@Forumdash Acele Etme’yi daha çok istiyorsan karşılıklı şarkı değişimi de yapabiliriz. 
@sokak sanati kötü mü?![]()
Kim önerdi?
Coktan recabini atti bile.@Forumdash Acele Etme’yi daha çok istiyorsan karşılıklı şarkı değişimi de yapabiliriz.![]()
Harikadir. Su sarkisi da var tabii.
@Forumdash Acele Etme’yi daha çok istiyorsan karşılıklı şarkı değişimi de yapabiliriz.![]()
Neden bu öneriCoktan recabini atti bile.@Forumdash
Bu şarkısı tamamen aklımdan çıkmış harikadır evet.Harikadir. Su sarkisi da var tabii.
Ben bu yüzden hayranim zaten. Sertab'la tarzlari o kadar cok benziyor ki.Bu şarkısı tamamen aklımdan çıkmış harikadır evet.Sertab Erener’e aşırı benziyor bu kadın
![]()
Çünkü Kırmızı daha popüler bir şarkı.Neden bu öneri![]()
Şarkıma harika atmışsın sence değişmeli miyim?Bu hafta elenmemin üzüntüsünden dolayı oy kullanmak istemiyordum ama çok iyi şarkılar var kaliteli oylarımdan mahrum kalmayacaksınız.![]()
Bu da olabilir şu an düşündüm deSu sarkiyi biri secer diye düsünmüstüm.
Acele Etme de güzel sarkidir bence kararini etkilemek gibi olmasin ama ben severim.Bu da olabilir şu an düşündüm deHiçbir haftada bu kadar kararsız kalmamıştım.
![]()
Yok öyle bir sey, ben seni rahat birakmazdim zaten.Bu hafta elenmemin üzüntüsünden dolayı oy kullanmak istemiyordum ama çok iyi şarkılar var kaliteli oylarımdan mahrum kalmayacaksınız.![]()
Ben de aşırı severim ama birkaç olumsuz yorum gelince ve bunlardan biri @Dosi olunca değiştirmenin daha doğru olduğunu düşündüm.Acele Etme de güzel sarkidir bence kararini etkilemek gibi olmasin ama ben severim.![]()
İstiyorsan henüz geç değil senin recap anlayışına güvenirim ben, onunla yarışırım.