Ney o kız .ss
AhahahahhahahaKalite konuşuyor, adam kaç yıllık program moderatörü iyisini bilir.![]()
Ben ne Tarkan'la ne Mustafa Snadal'la üst sıraları göremedim aynı kaderi yaşamak istemiyorsan değiştirmeyi düşün.Beybies bu nasıl şarkı sizce? Ben asla emin olamadım.
Tepkiler nasıl merak ediyorum.
@kerem @Aserat @dreamy @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @alperuz @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Çiğdem
seçerse kazanır
fav10.net
Aklıma gelmişti.
@xBUGRAx Hepsi’yle zirveye çıkınca bu hafta Hepsi seçen olur mu diye bekliyordum.@kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu @BesaleT
Yine güzel seçimler var , güzel bir hafta olacak yine belliÇok sevdiğim bir şarkılarına içim sindi, en önemlisidesanırımiçine sinmesi
Kral tv başında kış günü soba yanına akşam vakti bu şarkıyı beklediğim günler hafızamda canlanıyor şuan ,net kafede okul çıkısı bu albümün kliplerini indirtmiştim kafe sahibine 2-3 saat beklemiştik yaptırdığım cd hala duruyor ,yeni nesil bunları hiçbir zaman anlayamıcak başarılar
En sevdigim sarkilaridir. Umarim @xBUGRAx gibi cok iyi sonuclar alirsin.@kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu @BesaleT
Yine güzel seçimler var , güzel bir hafta olacak yine belliÇok sevdiğim bir şarkılarına içim sindi, en önemlisidesanırımiçine sinmesi
Kral tv başında kış günü soba yanına akşam vakti bu şarkıyı beklediğim günler hafızamda canlanıyor şuan ,net kafede okul çıkısı bu albümün kliplerini indirtmiştim kafe sahibine 2-3 saat beklemiştik yaptırdığım cd hala duruyor ,yeni nesil bunları hiçbir zaman anlayamıcak başarılar
Elenemeseydin belki de sen sececektin.@xBUGRAx Hepsi’yle zirveye çıkınca bu hafta Hepsi seçen olur mu diye bekliyordum.Buğra cesaret oldu foruma.
![]()
Yine eski güzel günler@kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu @BesaleT
Yok benim kafamda Gülşen ile gelmek vardı bu konsepte.Elenemeseydin belki de sen sececektin.![]()
"Olmaz Oğlan" daha iyi olmaz mıydı ya@kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu @BesaleT
@kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu @BesaleT
Bu kategori beni çok eskiye götürdü bu sefer..Yine eski güzel günler(kırmızı yer) @The_Erinch
Harika.@kerem @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu @BesaleT
Aklıma gelmişti.![]()