TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 13. Hafta (2000'ler Yerli Pop)

Dudu şarkısıyla zirve almıştım Bu Şarkı Benim'de :D @Ahmed

Değiştirme bence pişman olursun :A

• İlginç
Reactions: Ahmed
Aaa @bazinga yı etiketlemeyi unutmuşum. Ama o Tarkan sever o bile seçmemişse demekki beğenmiyor. :A
Ya bu şarkı klasiktir. Nazan Öncel'in en popüler bestelerinden biri olması yönüyle özel bir öneme sahiptir gözümde ama zamanında o kadar çok dinledik ki bıktırdı. :A Tarkan'ın Kuzu Kuzu, Hüp falan da öyle. :D Puanım rakiplere göre çok değişken olabilir yani. :D

• Üzücü
Güvenmesem başka şarkı seçerdim aklımda onlarca alternatif var. :A MusicSurvivor çeyrek finalinde birincilik kazanmış şarkı. Başka bir forum oylamasında da pek çok güçlü şarkı arasında birinci seçilmiş. :D

Recap klibin ruhunu yansımayacaktı, aramızda gerçekten klibi izlememiş kişiler olabilir diye paylaşmak istedim. :D
MusicSurvivor'a takilmamak lazim, orada jüri sayisi cok azdi ve üyeler degisti. Bu yarismanin ilk sezonunda Islak Islak rock haftasinda birinci olmus mesela ama 3 hafta önce ilk 5'e giremedi bile. :D

Sarkina gelirsek güzel bir sarki, klibi sarkidan daha güzel hatta ama bir 'Gidecek Yerim Mi Var' kadar degil. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Beğendim
Bence Zirve albümüyle zirveyi görüp sonra yavaş yavaş düşüşe geçti. :A

Olumsuz yorumlar geldi, bir de MS’de de yarıştığı hafta elenmiş. Değiştireceğim kesin gibi aklımda da adamakıllı bir tercih yok şu an. :A
Tolgab ilgilenmiyordu onlu handeyi dikkate almayın deniz şampiyon oldu bu şarkılarla denizli dönemi ele alın .A @sokak sanati @Forumdash @kerem

@Forumdash Düşündüğün şarkıcıyı söyledi ve seni ne kadar iyi tanıdıma tekrar şahit oldum :A :A :A

Şu kadının kıymeti bilinmiyor:(

Bi ara vakit bolluğunda tüm enerjimi bu kadına harcayıp MS'de 1. Yapmayı düşünüyorum.:A

• Güldürdün
Reactions: kerem