Genel olarak çoğu kötü seçim diyor, tedirgin oldum. :O
Bence rahat olmalısınGenel olarak çoğu kötü seçim diyor, tedirgin oldum. :O
Ya bu şarkı klasiktir. Nazan Öncel'in en popüler bestelerinden biri olması yönüyle özel bir öneme sahiptir gözümde ama zamanında o kadar çok dinledik ki bıktırdı.Aaa @bazinga yı etiketlemeyi unutmuşum. Ama o Tarkan sever o bile seçmemişse demekki beğenmiyor.![]()
MusicSurvivor'a takilmamak lazim, orada jüri sayisi cok azdi ve üyeler degisti. Bu yarismanin ilk sezonunda Islak Islak rock haftasinda birinci olmus mesela ama 3 hafta önce ilk 5'e giremedi bile.Güvenmesem başka şarkı seçerdim aklımda onlarca alternatif var.MusicSurvivor çeyrek finalinde birincilik kazanmış şarkı. Başka bir forum oylamasında da pek çok güçlü şarkı arasında birinci seçilmiş.
Recap klibin ruhunu yansımayacaktı, aramızda gerçekten klibi izlememiş kişiler olabilir diye paylaşmak istedim.![]()
Bence Zirve albümüyle zirveyi görüp sonra yavaş yavaş düşüşe geçti.Seyhan Müzik'te çok iyiydi DMC bozdu.![]()
Olumsuz yorumlar geldi, bir de MS’de de yarıştığı hafta elenmiş. Değiştireceğim kesin gibi aklımda da adamakıllı bir tercih yok şu an.Saçmalamasın zaten @Forumdash yedek şarkısıydı @dreamy@kerem
Anlasılan bu çocuk adam olmucak ajdarı seç![]()
O şarkı da düşündüklerim arasında.Elenmiş ama şarkı neyse sen kendi şarkını bak
@dreamy Küçücüğümü seç. Şarkının ismi sana hitap ediyor. Sempati kazanırsın@Forumdash @Bully @Ahmed
Güzel şarkı.Beybies bu nasıl şarkı sizce? Ben asla emin olamadım.
Tepkiler nasıl merak ediyorum.
@kerem @Aserat @dreamy @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @alperuz @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Çiğdem
Tolgab ilgilenmiyordu onlu handeyi dikkate almayın deniz şampiyon oldu bu şarkılarla denizli dönemi ele alın .A @sokak sanati @Forumdash @keremBence Zirve albümüyle zirveyi görüp sonra yavaş yavaş düşüşe geçti.
Olumsuz yorumlar geldi, bir de MS’de de yarıştığı hafta elenmiş. Değiştireceğim kesin gibi aklımda da adamakıllı bir tercih yok şu an.![]()
Çocukluğumun şarkısı.
Kalite konuşuyor, adam kaç yıllık program moderatörü iyisini bilir.Tam puanım belli oldu![]()
irlandalı kız söylüyordu aziz patrick partisini bekliyordum virüs çıktı kıza dans teklif edecektim @sokak sanatiReis niye üzüyor o şarkı seni.