TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 13. Hafta (2000'ler Yerli Pop)

Belki o elenecekti simdi o elenmezse ondan sonraki en kötü elenecek. :A Yani ikisinin kaderi degisecek. :A
@dreamy elensin istemedim :bhr:
Elenen kişiye yem edersen beni artık oylamam :A
Diğer isimler eşit gibi. Bu hafta ilk kez yanılacağım umarım :Z rahatsız olmaya başladım hep bilmekten😏

• Harika
Reactions: dreamy
Normalde etiket yapmıyordum haftalık şarkı seçimlerine ama bu haftaki şarkının klibi çok özel, izlenmeyi hak ediyor. Rahmetli Erol Günaydın ustanın müthiş performansıyla en sevdiğim yerli kliplerden. Muhtemelen çoğunuz zaten biliyordur ancak bilmeyenleriniz varsa 4 dakika 31 saniyenizi ayırmak isteyebilirsiniz...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT

Normalde etiket yapmıyordum haftalık şarkı seçimlerine ama bu haftaki şarkının klibi çok özel, izlenmeyi hak ediyor. Rahmetli Erol Günaydın ustanın müthiş performansıyla en sevdiğim yerli kliplerden. Muhtemelen çoğunuz zaten biliyordur ancak bilmeyenleriniz varsa 4 dakika 31 saniyenizi ayırmak isteyebilirsiniz...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Demek sarkina güvenmedigin icin reklamini yapiyorsun. Hmm. :A

Demek sarkina güvenmedigin icin reklamini yapiyorsun. Hmm. :A
Güvenmesem başka şarkı seçerdim aklımda onlarca alternatif var. :A MusicSurvivor çeyrek finalinde birincilik kazanmış şarkı. Başka bir forum oylamasında da pek çok güçlü şarkı arasında birinci seçilmiş. :D

Recap klibin ruhunu yansımayacaktı, aramızda gerçekten klibi izlememiş kişiler olabilir diye paylaşmak istedim. :D