Belki o elenecekti simdi o elenmezse ondan sonraki en kötü elenecek.Kimlerinkiyle 😱
Ben hayat kurtardım eğer değiştirecekse![]()
Belki o elenecekti simdi o elenmezse ondan sonraki en kötü elenecek.Kimlerinkiyle 😱
Ben hayat kurtardım eğer değiştirecekse![]()
Sadece kliple ilgilenince detaylara odaklanamamışım.Bu 2011 ama.![]()
Demet Akalın’ın, Demet Akalın olduğu zamanlar...
Eskiden agir Demet'ciydim de o yüzden cok iyi biliyorum.Sadece kliple ilgilenince detaylara odaklanamamışım.![]()
Demet Akalın’ın, Demet Akalın olduğu zamanlar...
Seyhan Müzik'te çok iyiydi DMC bozdu.Eskiden agir Demet'ciydim de o yüzden cok iyi biliyorum.![]()
@dreamy elensin istemedimBelki o elenecekti simdi o elenmezse ondan sonraki en kötü elenecek.Yani ikisinin kaderi degisecek.
![]()
Aaa işte bu çocuğa pop iyi geliyor sadece söyledim , çünkü sadece popta saçma bişi seçmiyor
Aaa işte bu çocuğa pop iyi geliyor sadece söyledim , çünkü sadece popta saçma bişi seçmiyor![]()
![]()
@kerem @Forumdash @sokak sanati
Demek sarkina güvenmedigin icin reklamini yapiyorsun. Hmm.Normalde etiket yapmıyordum haftalık şarkı seçimlerine ama bu haftaki şarkının klibi çok özel, izlenmeyi hak ediyor. Rahmetli Erol Günaydın ustanın müthiş performansıyla en sevdiğim yerli kliplerden. Muhtemelen çoğunuz zaten biliyordur ancak bilmeyenleriniz varsa 4 dakika 31 saniyenizi ayırmak isteyebilirsiniz...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Ne biçim fan bu şarkıyla gelmemiş bide forumda gülbencilik kasarNe fanlar var yarrabim. Sadece üfürüyorlar
@xBUGRAx @kerem @sokak sanati
Forum üyelerinin kendi sarkilarini secmesi yasak.Ne biçim fan bu şarkıyla gelmemiş bide forumda gülbencilik kasarNe fanlar var yarrabim. Sadece üfürüyorlar
Güvenmesem başka şarkı seçerdim aklımda onlarca alternatif var.Demek sarkina güvenmedigin icin reklamini yapiyorsun. Hmm.![]()
Saçmalamasın zaten @Forumdash yedek şarkısıydı @dreamyVaz geçti o şarkıdan. Daha önce elendi. Olmaz diyoruz@dreamy
Ne biçim fan bu şarkıyla gelmemiş bide forumda gülbencilik kasarNe fanlar var yarrabim. Sadece üfürüyorlar