TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 13. Hafta (2000'ler Yerli Pop)

Elenmiş.:(
Bende onu diyecektim elenmisti o sarki. :A @dreamy

İZEL - RADİKAL GAZETESİ - ARZU ÇAĞLAN RÖPORTAJI - 2001

"İki sene sonra yine Altan Çetin'le yaptığı albümü dikkat çekiyor, "Altan'ı ilk ben bulduğumda bu çocuktan A1 çıkmaz diyen sanatçı dostlarımın hepsi onun peşinde" diyor gülerek. Aslında aralarına bir soğukluk girmiş ve küsmüşler, boynunu bükerek "Çekemediler dostluğumuzu. Küstük ama sonra hata ettiğimizi ikimiz de anladık. Bir gece buluştuk. O da var, bu da var derken bir gecede kaseti yaptık" (Bebek) deyince, sen torpillisin onun gözünde cevabımı "Ruhlarımız uyuyor, kafamdan geçenleri bilir, beni bilir o" diye onaylıyor. Ruhları benziyormuş. Domuzluk olsun diye sen yokken bu çocuk Hande Yener adında bir kızı meşhur etti diyorum, ters bir bakışla "DMC artı Altan'ın başarısıdır o olay" diyor ki, bence de öyle.

... O hassas karakteri ve duygusal yanı ile İzel, bu piyasanın cadıları içinde daha kendi bebek ama büyümesin. Takdir edersiniz ki, büyümek can sıkıcı bir şey."

@sokak sanati @dreamy @Forumdash @kerem @The_Erinch @bazinga ...

Rakipleri bunlarmış. Yalın açık ara 1. Olmuş. Yarın @Bully sebebi ile iyi seviliyor. Onu kovala derim. Sertab'da olabilir ve tabi ki Yıldız Tilbe.:D

8 Kenan Doğulu- Çakkıdı
8 Yalın - Olmasa da Olur
8 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
8 Sertab Erener - Vur Yüreğim
8 Hande Yener- Acele Etme

7 İrem Derici - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı
7 Sezen Aksu - Belalım
Demet Akalın’la gelsem çok mu risk olur. :A :A

İZEL - RADİKAL GAZETESİ - ARZU ÇAĞLAN RÖPORTAJI - 2001

"İki sene sonra yine Altan Çetin'le yaptığı albümü dikkat çekiyor, "Altan'ı ilk ben bulduğumda bu çocuktan A1 çıkmaz diyen sanatçı dostlarımın hepsi onun peşinde" diyor gülerek. Aslında aralarına bir soğukluk girmiş ve küsmüşler, boynunu bükerek "Çekemediler dostluğumuzu. Küstük ama sonra hata ettiğimizi ikimiz de anladık. Bir gece buluştuk. O da var, bu da var derken bir gecede kaseti yaptık" (Bebek) deyince, sen torpillisin onun gözünde cevabımı "Ruhlarımız uyuyor, kafamdan geçenleri bilir, beni bilir o" diye onaylıyor. Ruhları benziyormuş. Domuzluk olsun diye sen yokken bu çocuk Hande Yener adında bir kızı meşhur etti diyorum, ters bir bakışla "DMC artı Altan'ın başarısıdır o olay" diyor ki, bence de öyle.

... O hassas karakteri ve duygusal yanı ile İzel, bu piyasanın cadıları içinde daha kendi bebek ama büyümesin. Takdir edersiniz ki, büyümek can sıkıcı bir şey."

@sokak sanati @dreamy @Forumdash @kerem @The_Erinch @bazinga ...
Batık geminin malı işte:A Konuşsun dursun:A

• İlginç
Reactions: xBUGRAx
Şuana kadar 5 hafta kimi zayıf gördüysem elendi. Normalde müdahale etmiyorum seçim yapılırken ama şuan yazma gereği duydum. Başka seçenek bakmanı öneririm.

Benden bukadar. Kimsenin şarkısına yorum yapmayacağım.
Birincim belli oldu bile 😊
Resmen iki kisinin kaderiyle oynadin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayır bu şarkı da var. Demet’in en iyi şarkısı bence... :A

Aşkın açamadığı kapı elenmiş ilk haftalarda:A

• Beğendim
Reactions: dreamy

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547