TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 13. Hafta (2000'ler Yerli Pop)

Sen ne diyorsun ya..
Geçen bir sohbet oldu.. Sentello falan ... onların ilk fırladığı zamanlar vardı Power Fm yada Powerturk dinlerdim.. Genelde yeni şarkıları saat başlarına denk getirirlerdi.. Nasıl mesut olurdum.
Bu arada kaset olayı bence harika birşey..iyi ki o yılları yaşayabildim.
O zamanlar mp3ler yeni moda oluyordu. Biz yine kasetçiydik tabi. Radyodan yepyeni şarkı çıkacak da kasete kayıt edecem diye çok beklediğim gunler olurdu :A O dönemler nr1 ve metro ve power fm hit şarkı çıkarmak için çok yeni şarkı çalarlardi. Bi de jingle yaparlardı ilkkez diye:F

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Rahmetli @yatutarsa anısına.. Bu haftaki şarkım;

Unutamıyorum Ajlan Hanım'ın yaşadıklarını... :A @sokak sanati

Erol Köse'nin Evliyken Canlı Yayında Gülşen'e Aşkını İlan ...

O zamanlar mp3ler yeni moda oluyordu. Biz yine kasetçiydik tabi. Radyodan yepyeni şarkı çıkacak da kasete kayıt edecem diye çok beklediğim gunler olurdu :A O dönemler nr1 ve metro ve power fm hit şarkı çıkarmak için çok yeni şarkı çalarlardi. Bi de jingle yaparlardı ilkkez diye:F
ahahgaahahahakad
üstünde kırmızı etiket olan kasetlerim vardı.. az kendime kaset doldurmazdım dediğin gibi yapıp ..

• Harika
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash
Şuana kadar 5 hafta kimi zayıf gördüysem elendi. Normalde müdahale etmiyorum seçim yapılırken ama şuan yazma gereği duydum. Başka seçenek bakmanı öneririm.

Benden bukadar. Kimsenin şarkısına yorum yapmayacağım.
Birincim belli oldu bile 😊
Düşüneceğim aklıma daha iddialı bir şarkı gelirse değiştireyim. Sanki MS’de de iyi gitmişti diye hatırlıyorum ben. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Düşüneceğim aklıma daha iddialı bir şarkı gelirse değiştireyim. Sanki MS’de de iyi gitmişti diye hatırlıyorum ben. :A

Elenmiş.:(

• İlginç
Reactions: xBUGRAx and dreamy

Elenmiş.:(
Benim aklımda çok iyi gitti diye kalmış Allah Allah. 😱

Benim aklımda çok iyi gitti diye kalmış Allah Allah. 😱

Rakipleri bunlarmış. Yalın açık ara 1. Olmuş. Yarın @Bully sebebi ile iyi seviliyor. Onu kovala derim. Sertab'da olabilir ve tabi ki Yıldız Tilbe.:D

8 Kenan Doğulu- Çakkıdı
8 Yalın - Olmasa da Olur
8 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
8 Sertab Erener - Vur Yüreğim
8 Hande Yener- Acele Etme

7 İrem Derici - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı
7 Sezen Aksu - Belalım

• Beğendim
Reactions: Bully and dreamy