Emre Ozansoy
Moderatör
KALİTESİZ BİRİNİ DESTEKLEMEK NEDİR? 😱
Yok abla hem sen, hem adaşım.
Tamamdır adaşın bizi yarı yolda bırakmaz dimi
Adam resmen bütün kırmızı çizgilerini bir çırpıda satmış Utku beyciğim, sayın Gs'li dostum bile bu kadar seri ve keskin dönmüyor. @DarkLegenD bu konuda bir dünya markasıdır artık, Elif'i desteklemesi skandalı hakkında ne düşünüyorsunuz? Önce Ardahan mı gider, Elif mi?
En son birkaç gün önce Nisa reisimizi de destekliyordu bu hain Şerlok beyciğim, ama şimdi yazdıklarına bakın Ama şimdi kendisine sorsak ben Nisa'yı da destekliyorum der diğer 34626255262 yarışmacıyla birlikteNisa'yı defalarca yenip sizi ağlatmaktan başka ne yaptı bu Elif size?
Beni bu kadar iyi tanımana gerek yok.En son birkaç gün önce Nisa reisimizi de destekliyordu bu hain Şerlok beyciğim, ama şimdi yazdıklarına bakın Ama şimdi kendisine sorsak ben Nisa'yı da destekliyorum der diğer 34626255262 yarışmacıyla birlikte
@xemrexxx destekliyor sarı papatyasını
Hainlik senin kanına işlemiş be kütük adam. )Nisa reisim için babamı bile satarım, bu kütük kim oluyor
Senden kaptık bir şeyler pis kütükHainlik senin kanına işlemiş be kütük adam. )
Aycan'a büyü mü yaptın kütük. ) Kendisi epey kötü bu aralar. )Senden kaptık bir şeyler pis kütük
O beceriksiz için benim bir şey yapmama gerek yok, kendisi doğuştan kolsuz zatenAycan'a büyü mü yaptın kütük. ) Kendisi epey kötü bu aralar. )
Kolsuzluğu epey can sıkıyor. )O beceriksiz için benim bir şey yapmama gerek yok, kendisi doğuştan kolsuz zaten
Auvvvv. Çok güzel gözüküyor kapak fotoğrafı. Atakan CCC taklidinin altından rahatlıkla kalkmıştır bence. Acil gelsin yeni bölüm acilllllll.Sanırım bu hafta en merakle beklediğim skeç bu olacak.
Aycan ım cıa gibi napıp edip şifre verirdiBu akşamki tanıtımda konseyde Aycan'ı göstermemişler @xemrexxx
Ben farklı açıdan destekliyom@xemrexxx destekliyor sarı papatyasını