El elenin ötesi gibi 'A
#EvrimİleBarışElEleFinale.
El elenin ötesi gibi 'A
#EvrimİleBarışElEleFinale.
Heeee herkesler kaçmıştıSen bir ara yoktun piyasada. forum gayette yerindeydi
Aaa işini biliyorsun tabi Korurum tabi ecünnülerin hikmeti kütükleri bile korutuyor @Maskeli Fedai @xemrexxx
Şu tatlı Aycan'dan ne istiyorsunuz be
Aycan ım kalmalı son 4e Evrim 5. Olsun#EvBar kazanacak.
İçleri pis bunlarınŞu tatlı Aycan'dan ne istiyorsunuz be
Şu tatlı Aycan'dan ne istiyorsunuz be
Aycan ım kalmalı son 4e Evrim 5. Olsun
Asıl ben yokken birşeyler olmuştu neyse konuyu dağıtıp dikkatleri toplamayalim üstümüzeHeeee herkesler kaçmıştı
Forumdan %
Sinsirella susAsıl ben yokken birşeyler olmuştu neyse konuyu dağıtıp dikkatleri toplamayalim üstümüze
Senle birgun sohbet edelim. Baya oldu
İçleri pis bunların
Bir tane daha içi pis çıktıTatlı ve Aycan.. 😂
Kellesi gidecek az kaldıBir tane daha içi pis çıktı
Güncelledim yazıyı. Son cümleyi tekrar okuSinsirella sus
Daha 2 gün önce Mert'i öve öve bitiremiyordun be @Maskeli Fedai bile bu kadar dönmüyor, bir yerinde dur kardeşim @SherlockYeni avatar ile alana giriş yapmış bulunmaktayız.
Acun Ilıcalı'nın 5 yıldaki değişimi beni benden alıyor her gün. Aslında alışmam lazım ama 5 yıl sonra izleyince alışamıyorum. Muazzam bir ego, müthiş bir kibir. Sürekli yarışmacıları aşağılamak istiyor. Eskiden yarışmacılar yarışırken zerre kadar yorum yapmazdı ama şimdi dalga geçmek için yer arıyor. Mükemmel şekilde itici gözüküyor ekran başında. Kendini yüksekte görmek, diğerlerinin hatalarıyla, kusurlarıyla alay etmek için kolladığı fırsatı spor salonunda kullanabilir ve göbeğini eritebilirdi. Ama o bunu tercih etmedi. Midemi bulandırıyor.
Elif'ciğim bugün Mert "kudurtucu" Öcal'ın üzerine çöküp onu sindirdi. Bizim %90'ı saçmalıktan oluşan kültürümüz olmasa yaşı maşı dinlemez iyice oturttururdu yerine ama işte büyüğe saygı bizde çok önemli(!) Yağcı Yunus Emre'nin bile errrrrkek olduğu, sesinin çıkmaya başladığı bu zamanlarda Elif'in de böyle küçük bir patlama yapması lazımdı. Ezgi'nin kırdığı potla birlikte muhtemelen üçüncülük ve beşincilik sonrası artık hak ettiğimiz yere, ilk 2'ye gireriz. Mert Bey Elif üzerine oyunlar oynayacaktır. Başarısız olursa Elif güçlenerek çıkar.
Mert bugün zeki olduğunu söyledi ama kesinlikle yanılıyor. Kendisi Türk tipi Anadolu insanı kıvamında, hatta tam olarak Anadolu insanı şark kurnazlığıyla donanmış bir sinsilik abidesi. Kurnaz ve sinsi ama asla zeki değil. Zeki olmamasının en büyük kanıtı ise konuştuğu anların çoğunda ağır saçmalaması. Liderlik, kriz yönetimi, bireysel başarı ve benzeri hepsi var ama zeka... Maalesef.
Doğru yola dönüyor sizin gibi değilDaha 2 gün önce Mert'i öve öve bitiremiyordun be @Maskeli Fedai bile bu kadar dönmüyor, bir yerinde dur kardeşim @Sherlock
Yaz bunu bir kenara, 2 gün sonra bambaşka birini desteklerken göreceksinDoğru yola dönüyor sizin gibi değil
Benden bulaştı zaar.. @DarkLegenDDaha 2 gün önce Mert'i öve öve bitiremiyordun be @Maskeli Fedai bile bu kadar dönmüyor, bir yerinde dur kardeşim @Sherlock
Yeni avatar ile alana giriş yapmış bulunmaktayız.
Acun Ilıcalı'nın 5 yıldaki değişimi beni benden alıyor her gün. Aslında alışmam lazım ama 5 yıl sonra izleyince alışamıyorum. Muazzam bir ego, müthiş bir kibir. Sürekli yarışmacıları aşağılamak istiyor. Eskiden yarışmacılar yarışırken zerre kadar yorum yapmazdı ama şimdi dalga geçmek için yer arıyor. Mükemmel şekilde itici gözüküyor ekran başında. Kendini yüksekte görmek, diğerlerinin hatalarıyla, kusurlarıyla alay etmek için kolladığı fırsatı spor salonunda kullanabilir ve göbeğini eritebilirdi. Ama o bunu tercih etmedi. Midemi bulandırıyor.
Elif'ciğim bugün Mert "kudurtucu" Öcal'ın üzerine çöküp onu sindirdi. Bizim %90'ı saçmalıktan oluşan kültürümüz olmasa yaşı maşı dinlemez iyice oturttururdu yerine ama işte büyüğe saygı bizde çok önemli(!) Yağcı Yunus Emre'nin bile errrrrkek olduğu, sesinin çıkmaya başladığı bu zamanlarda Elif'in de böyle küçük bir patlama yapması lazımdı. Ezgi'nin kırdığı potla birlikte muhtemelen üçüncülük ve beşincilik sonrası artık hak ettiğimiz yere, ilk 2'ye gireriz. Mert Bey Elif üzerine oyunlar oynayacaktır. Başarısız olursa Elif güçlenerek çıkar.
Mert bugün zeki olduğunu söyledi ama kesinlikle yanılıyor. Kendisi Türk tipi Anadolu insanı kıvamında, hatta tam olarak Anadolu insanı şark kurnazlığıyla donanmış bir sinsilik abidesi. Kurnaz ve sinsi ama asla zeki değil. Zeki olmamasının en büyük kanıtı ise konuştuğu anların çoğunda ağır saçmalaması. Liderlik, kriz yönetimi, bireysel başarı ve benzeri hepsi var ama zeka... Maalesef.
Daha 2 gün önce Mert'i öve öve bitiremiyordun be @Maskeli Fedai bile bu kadar dönmüyor, bir yerinde dur kardeşim @Sherlock