Aycan ım number one mert i haklayacak dahao yüzden kes sesini
![]()
Boş reisi alaşağı etsin, birleşme olsun ve reisim ile adayı yönetsinler. Var bir hayalimiz...
Aycan ım number one mert i haklayacak dahao yüzden kes sesini
![]()
Şerlok beyciğime bak, reisim gibi şov yapmışsın resmen sen deVay be, reisim bir haftalık aranın ardından şov yapmaya başladı yeniden Utku beyciğim.
Win görseli yetmez, reis koleksiyonundan birkaç görsel yayınlayalım...
![]()
![]()
![]()
![]()
Şerlok beyciğime bak, reisim gibi şov yapmışsın resmen sen de![]()
Hoşt sulanma. SsBoş reisi alaşağı etsin, birleşme olsun ve reisim ile adayı yönetsinler. Var bir hayalimiz...![]()
sabarı anlamak için bir adet sözlüğe ihtiyaç duyuyorum.Oradaki "sıvamak" o anlamda değildi.Biz "sıva" kelimesini SABAR'ın bir parçası olarak görüyoruz, Utku beyciğimi sıvayarak mukaddes bir vazife yapmış oldun. Öyle düşün.
![]()
Ohh müzik de geldi, bu müzikle birlikte kılıcımı kalkanımı kuşanıp savaşa bile giderim reisim içinReisimiz bugünkü destansı performansıyla bunu hak etti Utku beyciğim.
Reisim için, win müziği...
sabarı anlamak için bir adet sözlüğe ihtiyaç duyuyorum.😀
Bu sefer kazanıyoruz... @Maskeli Fedai @Bully
Ohh müzik de geldi, bu müzikle birlikte kılıcımı kalkanımı kuşanıp savaşa bile giderim reisim için
![]()
Merakla bekliyorumİlerleyen süreçte çıkartacağız, içerisinde SABAR hakkında birçok gizli sır olacak.![]()
(Kazanamadılar)
Nisa reisim bu seviyedeyken karşısında durabilecek kimse yok Şerlok beyciğim, benim ekranımda da win yazıyorBugünden moda girdik Utku beyciğim, yarın win var. Kokusunu alıyorum...![]()
@Sherlock'un dörtlüsü Nisa-aycan-?-?Boş reisi alaşağı etsin, birleşme olsun ve reisim ile adayı yönetsinler. Var bir hayalimiz...![]()
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!
Hayret beni etiketlemeyi atlamışsın.