TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sinirlendirirsem ne olur, bu mu :A
EXSL9lAWkAIkiqm

Acun beyciğim takımlarda yapar öyle değişiklikler, eskiden takımlar birbirlerine karşı daha dengeli olurlardı en başta. 1-2 ufak değişiklik yapılırdı sadece. Son iki sezondur o durum iyice kalktı ortadan anladığım kadarıyla, ortaya karışık çağırıyor adaya sonra harmanlıyor takımları dengeyi oturtana kadar. :A Dediğim gibi her şey performans odaklı gitmiyor bu yarışmada, yapmıştır elenecek bir şey. Veya o haftaki rakipleri güçlüdür, elenmiştir bilemiyorum izlemediğim için. :A
Bu yoruma katılmamak için ya kör ya da sağır olmak gerek mirim.
Ortaya karışık yorumunuz az bile format iyice çorbaya döndü.
O 1-2 ufak değişiklik ya sakatlık yüzünden ayrılan olurdu ya da kendi istediği ile adaya adapte olamayan yarışmacıların ayrılması ile gerçekleşirdi. 😘 :bhr:

• Beğendim
Reactions: Sherlock
2015 All Star'da da böyle olmuştu. :A 7-8 kişiyi destekleyip bir arada takılmalarını ümit etmiştim fakat hepsi de birbirine düşman olmuştu. :A :F
Aynı ekibin üyelerini desteklemen lazım, başka türlü olmaz :A Mesela o sene Hilmi'yi desteklediysen yanında da Turabi'yi desteklemen lazımdı :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Bu yoruma katılmamak için ya kör ya da sağır olmak gerek mirim.
Ortaya karışık yorumunuz az bile format iyice çorbaya döndü.
O 1-2 ufak değişiklik ya sakatlık yüzünden ayrılan olurdu ya da kendi istediği ile adaya adapte olamayan yarışmacıların ayrılması ile gerçekleşirdi. 😘 :bhr:

Teşekkürler. :A Acun programın ayarlarıyla çok oynadı maalesef son yıllarda, eskiden Survivor'dan aldığımız keyfi yarışmanın bu halinden almamız mümkün değil zaten. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Aynı ekibin üyelerini desteklemen lazım, başka türlü olmaz :A Mesela o sene Hilmi'yi desteklediysen yanında da Turabi'yi desteklemen lazımdı :A
O zamanlardan örnek vermem gerekirse Hasan, Hakan, Hilmi üçlüsünü bir arada görmek istiyordum. :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hakan diğer ikisiyle aynı takımda bile değildi nasıl bir araya geleceklerdi :A Hilmi de gitti Turabi'ye yancı oldu zaten, sana tam hüsran olmuştur :A
Birleşme sonrası için düşünmüştüm. :A Yanlış hatırlamıyorsam birleşme partisinden sonra Hakan, Hasan'a saydırmıştı, o zaman içimden ağlamıştım. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE