CC, Evrim, Nisa ve Mert kırmızı çizgim.@DarkLegenD e bak, Evrim aleyhine mesaj attığım anda 10 saniye içinde basıyor sinir bozucuyu hiç kaçırmıyor![]()
Sinirlendirirsem ne olur, bu mu
Bu yoruma katılmamak için ya kör ya da sağır olmak gerek mirim.Acun beyciğim takımlarda yapar öyle değişiklikler, eskiden takımlar birbirlerine karşı daha dengeli olurlardı en başta. 1-2 ufak değişiklik yapılırdı sadece. Son iki sezondur o durum iyice kalktı ortadan anladığım kadarıyla, ortaya karışık çağırıyor adaya sonra harmanlıyor takımları dengeyi oturtana kadar.Dediğim gibi her şey performans odaklı gitmiyor bu yarışmada, yapmıştır elenecek bir şey. Veya o haftaki rakipleri güçlüdür, elenmiştir bilemiyorum izlemediğim için.
![]()
Az kaldı yakında bütün Survivor ekibini destekleyeceksin zatenCC, Evrim, Nisa ve Mert kırmızı çizgim.Yakında bu listeye Aycan ve Elif de katılacak.
![]()
CC, Evrim, Nisa ve Mert kırmızı çizgim.Yakında bu listeye Aycan ve Elif de katılacak.
![]()
2015 All Star'da da böyle olmuştu.Az kaldı yakında bütün Survivor ekibini destekleyeceksin zaten![]()
Adaşım ÇGHB zamanlarına keskin bir dönüş yaparsa o da listeye girer.Listeye bak, yarışmacıların yarısını kırmızı çizgisi yapmış.![]()
Aynı ekibin üyelerini desteklemen lazım, başka türlü olmaz2015 All Star'da da böyle olmuştu.7-8 kişiyi destekleyip bir arada takılmalarını ümit etmiştim fakat hepsi de birbirine düşman olmuştu.
![]()
![]()
İşte reisim şampiyon olunca aynen böyle izleyeceksiniz şaşkın bakışlarla
Bu yoruma katılmamak için ya kör ya da sağır olmak gerek mirim.
Ortaya karışık yorumunuz az bile format iyice çorbaya döndü.
O 1-2 ufak değişiklik ya sakatlık yüzünden ayrılan olurdu ya da kendi istediği ile adaya adapte olamayan yarışmacıların ayrılması ile gerçekleşirdi. 😘![]()
O zamanlardan örnek vermem gerekirse Hasan, Hakan, Hilmi üçlüsünü bir arada görmek istiyordum.Aynı ekibin üyelerini desteklemen lazım, başka türlü olmazMesela o sene Hilmi'yi desteklediysen yanında da Turabi'yi desteklemen lazımdı
![]()
Adaşım ÇGHB zamanlarına keskin bir dönüş yaparsa o da listeye girer.![]()
Hakan diğer ikisiyle aynı takımda bile değildi nasıl bir araya geleceklerdiO zamanlardan örnek vermem gerekirse Hasan, Hakan, Hilmi üçlüsünü bir arada görmek istiyordum.![]()
İmkansız 0-15 yaş arası oy verirse sadece anca olur senin reyisİşte reisim şampiyon olunca aynen böyle izleyeceksiniz şaşkın bakışlarla![]()
Birleşme sonrası için düşünmüştüm.Hakan diğer ikisiyle aynı takımda bile değildi nasıl bir araya geleceklerdiHilmi de gitti Turabi'ye yancı oldu zaten, sana tam hüsran olmuştur
![]()
Onu hatırlamıyorum da Hasan'ın Turabi'yi yerden yere vurduğu efsane konuşmasını analım yeri gelmişkenBirleşme sonrası için düşünmüştüm.Yanlış hatırlamıyorsam birleşme partisinden sonra Hakan, Hasan'a saydırmıştı, o zaman içimden ağlamıştım.
![]()
Barış fan grubunun yaş ortalamasından yüksektir Nisa reisimin fan grubuİmkansız 0-15 yaş arası oy verirse sadece anca olur senin reyis![]()