Senin yüzünden kötü başladım1. Puan Durumu:
58 | Forumdash | Kesha - Tik Tok
45 | Ahmed | Katy Perry - Hot N Cold
44 | Çiğdem | Lady Gaga - Poker Face
44 | bazinga | Rihanna - Don't Stop The Music
42 | dreamy | Lady Gaga - Bad Romance
39 | xBUGRAx | Rihanna - Umbrella
35 | xemrexxx | Evanescence - Bring Me To Life
34 | eskici | Beyonce - Crazy In Love
32 | mrt-06 | Shakira - Whenever Wherever
25 | denizz19 | Inna - Hot
25 | Özgür | Beyonce - Naughty Girl
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Sanki senin şarkın çok farklı.Racapta iki kelime var gerisi müzikti @kerem
Resmen şıkandal.1. Puan Durumu:
58 | Forumdash | Kesha - Tik Tok
45 | Ahmed | Katy Perry - Hot N Cold
44 | Çiğdem | Lady Gaga - Poker Face
44 | bazinga | Rihanna - Don't Stop The Music
42 | dreamy | Lady Gaga - Bad Romance
39 | xBUGRAx | Rihanna - Umbrella
35 | xemrexxx | Evanescence - Bring Me To Life
34 | eskici | Beyonce - Crazy In Love
32 | mrt-06 | Shakira - Whenever Wherever
25 | denizz19 | Inna - Hot
25 | Özgür | Beyonce - Naughty Girl
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Hani öyle bişey değilDereyi görmeden pacalari sivama, daha ilk oylar aciklandi sadece.
Yabancı şarkı haftasında eleneceğimi biliyordum da bu kadar erken olmasaydı keşke bir Allah'ın kulu da yardım etmedi .ss
Bu şarkılar eski, spor yapmıyordum ki o zamanlarSenin spor yaparken dinlediğin şarkı belli oldu şimdiden
Görürsün sen puanıPuan 😱😱😱
Sanmıyorum yani yabancı şarkılarda çok uğursuzluk yaşıyorum ikilemde de kalmıştım epeyce -;3?Dereyi görmeden pacalari sivama, daha ilk oylar aciklandi sadece.
@dreamy ortalama puanı kaptı benim gaga seçmiş olmamdan dolayıDiger Gaga'ya taktin sen, tek rakibin o herhalde. @dreamy nerede bu arada? @sokak sanati
#yaşasınşişkolar #göbeğimvarmutluyum #zayıflarıistemiyoruzHaha kesinlikle canım protein tozu mu yiyeceğiz.
Ben naptim?Senin yüzünden kötü başladım
3 haftadan sonra iyi bi puan tşkler @bazinga@bazinga'nın Oyları:
10 Puan -> Rihanna - Umbrella
9 Puan -> Beyonce - Naughty Girl
8 Puan -> Kesha - Tik Tok
7 Puan -> Katy Perry - Hot N Cold
6 Puan -> Lady Gaga - Poker Face
5 Puan -> Lady Gaga - Bad Romance
4 Puan -> Beyonce - Crazy In Love
3 Puan -> Shakira - Whenever Wherever
2 Puan -> Inna - Hot
1 Puan -> Evanescence - Bring Me To Life
Yok 29 a giricem ay olarakta@Çiğdem sen şimdi eylül'de 30'dan gün mü alacaksın😱
Özgür de yok, 5 yarışmacının eksikliği etkiler reytingleri.Emre ozan isot ve Atacan yok azı yok yani çoğu değil