Benim 1 amacım var biliyorsun, onu gerçekleştirsem yeterBende bu haftayi hic kestiremiyorum hangi tahminleri yaptiysam tutturamadim sanirim.![]()
Düşükler gelmeye başlarsa hayalet moduna girerim yine.Icerde neler dönüyor bir bilsen.
O yüzden oylamada ol.![]()
O zaman seni elerim cok basit.Düşükler gelmeye başlarsa hayalet moduna girerim yine.![]()
9:30 gibi aciklyacagim oyunu, 1. puan durumundan sonra yani.@kerem tahmini hangi saatlerde gelecek oylarim? Sonuç açıklanmaya başladığında tam 1 saat kalabilirim forumdayemek yapma derdim yok bugün. Bol yemeğim var
9.10-9.30 arası kaybolurum bizim saatle
![]()
Bizim saatle mi? Yok sanmam. tr saati 22.30 oluyor ve hala 1. Puan durumu değildir?9:30 gibi aciklyacagim oyunu, 1. puan durumundan sonra yani.![]()
Bizim saatle 20:30, Türkiye saatiyle 21:30.Bizim saatle mi? Yok sanmam. tr saati 22.30 oluyor ve hala 1. Puan durumu değildir?
Ekleme yapıpBizim saatle 20:30, Türkiye saatiyle 21:30.22.30'da son puan durumuna dogru ilerliyor.
![]()
2 verdigin sanirim.Ekleme yapıpeklemiştim
anca yarım saat insanlara laf yetistiririm puanlarim için
iyi zamanlama. Sonra doğru iftara
Biri bana çok pis triplenecek![]()
Kör oylama diyecegim ama gidip hissettiğimi bile belirttim2 verdigin sanirim.Bence simdiden bir bahane bul.
![]()
Ah canım, jüri dostu bu adam. Görün görün.Sizi oy oy diye sıkıştırdı intikamınızı alıyorum![]()
Ah canım, jüri dostu bu adam. Görün görün.![]()