Abuzittinin Maceraları / Yeni Dizi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,981
Puanı
1,061
abuzittin.jpg

Önce Kendimi Tanıtayım :)

Hani Otuzu yaşına gelmiş ve hala anne ve babasıyla oturup, bir türlü iş bulamayan bulduğu işlerde de en fazla 5 gün çalışıp kovulan yalnızca bir kaç tane sümsük arkadaşı olan, etrafına zarar vermekten başka bi şey yapmayan tipler vardır ya , ömürleri boyunca ailesine muhtaç olan, yerden bi şey almaya üşenen tipler. Hayatları boyunca daha odasını toplamamış tipler. İşte bende o tiplerden biriyim...

KAPI ÇALAR.... ( Gelen Murat'tır )

Abuzittin : oooo askerlik arkadaşım Murat.Naber ya. Hangi Rüzgar attı seni buralara...

Murat : İyidir ne olsun. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Geleyim bir arkadaşımı göreyim dedim. Sen nasılsın hala işsizmisin ? :D :D

Abuzittin : Ya evet hala işsizim. :( İçeri Gelsene...

Murat : Yok Sağol. Acalem var. Sana çok güzel bir haberim var onu söylemeye geldim. Bu hafta sonu nişanlanıyorum :)

Abuzittin : Hadi ya tebrik ederim. Kim bu şanslı kız ? 😉

Murat : Bizim Patronun kızı...

Abuzittin : Vayyy vayyy vayyy patronun kızı ha

Murat : Evet. Ama bizim patronun garip adetleri var. Ona göre nişan yüzüğü nişana kadar damadın en yakın iki arkadaşında dururmuş. Bende düşündüm ve yüzüklerden bir tanesini sana vermeye karar verdim.Askerde az anımız olmadı. :)

Abuzittin : Evet haklısın. Birlikte güzel günler geçirmiştik. Senin için komutandan az dayak yememiştim.

3 YIL ÖNCEE ( ASKERDEYKEN )

Abuzittin : Murat niye duvara işiyorsun ?

Murat : Tuvalet buraya çok uzakta. Şimdi oraya gidemem zaten oraya gidene kadar da altıma yaparım...

Abuzittin : Komutan kızmaz mı peki ?

Murat : Nereden haberi olacak ki :)

Abuzittin : Hey murat komutan geliyor...

Komutan Gelir....

Komutan : Sıraya geçin sizi tembel herifler....

Komutan : Beni rahatta dinleyin...

Komutan : Bu Pisliği kim yaptı ? Size söylüyorum bunu kim yaptııı :GB_bonesrock:

Abuzittin bu arada ossurur :)

Komutan : Bunu hanginiz yaptı size söylüyorummmmm...[v]

Abuzittin : Eeee şey ben yaptım.

Komutan : Öyle mi . O zaman bunu hakkettin... ( Abuzittin Tokadı Yemiştir )

Komutan : Peki demin kim ossurdu ? 😡

Abuzittin : (b) [sm=s20.gif]

Birinci Bölüm Sonu.......

Ekli dosyalar

• abuzittin.jpg
    abuzittin.jpg
    5.8 KB · Hit: 382
Süper olmus.. A/B izleyicisi olarak çok begendim :) Reytingi yüksek olur umarim :D

Kusura bakma da ben beğenmedim.

Emek var ama benim espri anlayışımla çok farklı.

off o asker anısı çok komikti bu dizi coşar hacı ama geniş aileyi geçmez umarım:D

Başarılar .konu dikkatimi çektiği için yazıyorum.googlea abuzittinin maceralrı yazın ve sonuçlara bakın