Yalvarmamı mı istiyorsun
Evet ağla ayaklarıma kapan
Yalvarmamı mı istiyorsun
Çok beklersinEvet ağla ayaklarıma kapan
@alperuz bunun elinde oyuncak mı olacan 😱 Ben şok ben bim ben a101 resmen😱 (sokak sanatinin soğuk espirisine ulti attım)@Harunnn60 'ın kedilere karşı zaafı var mesela. Bi olay kurgularken kedi videosu at o yarım saat onu izler sende o sırada yapacağını yaparsın. @mrt-06 yufka yüreklidir. İki acındır inanır. Bunların aşireti iyi tanı
Off evet bi vadikızı da yapardı zamanındaÇiğdem bu taktiği yapıyor seni yumuşatmak için hep
Off evet bi vadikızı da yapardı zamanında
Seni de çok sever bilirsinAyy oda az yere bakan yürek yaka değil hani. Nerden biliyor böyle şeyler
Seni de çok sever bilirsin
Ben onu oyuncak ederim haberi olmaz. 🐍@alperuz bunun elinde oyuncak mı olacan 😱 Ben şok ben bim ben a101 resmen😱 (sokak sanatinin soğuk espirisine ulti attım)
Evet öyle bişey demiş. Oyuncak olmaz oyuncak eder diye Sen onu oyuncak etceksin galiba @sokak sanatiBen onu oyuncak ederim haberi olmaz. 🐍
Ben onu oyuncak ederim haberi olmaz. 🐍
Tabi ki.Evet öyle bişey demiş. Oyuncak olmaz oyuncak eder diye Sen onu oyuncak etceksin galiba @sokak sanati
Yiyin birbiriniziSen @xemrexxx 'den yana değil misin @Forumdash ile o rakip. Kendine gel sen Alper Ziyagilsin. Aptallık etme.
Ay ne biliyim, Yasak Elma gibi forum. Her an herkes saf değiştiriyor.Sen @xemrexxx 'den yana değil misin @Forumdash ile o rakip. Kendine gel sen Alper Ziyagilsin. Aptallık etme.
Ne biçim milli şef Kurula göre mi karar alıyorsun@alperuz 'u kurula götürüp attiracagim yılanlar ekibinden
Resmen şıkandal.Ne biçim milli şef Kurula göre mi karar alıyorsun