Yok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirirBence @Maskeli Fedai daha uzatacak![]()
Yok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirirBence @Maskeli Fedai daha uzatacak![]()
Kütük dostum için yaktım...Ödevlerle uğraşıyordum yoldaşlarımHain okul tak tak döşedi..
Evet banada güldürdün atmışYok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirir@Maskeli Fedai bitirmezse de bitirtiriz
@Sherlock @MEnes
Ödevlerle uğraşıyordum yoldaşlarımHain okul tak tak döşedi..
Kanımı donduruyorsun...Düşünüyorum... Hmm öyleyse yokum, Titana Saldırı'ya gömmeye devam![]()
Ben izledim ama sırf mangasıni okumuyorum diye bana laf atıyorlar aradaDüşünüyorum... Hmm öyleyse yokum, Titana Saldırı'ya gömmeye devam![]()
"Yok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirir@Maskeli Fedai bitirmezse de bitirtiriz
@Sherlock @MEnes
Kütük dostum için yaktım...
Yakılmayacak gibi değil..Kütük dostumun kendine gelmesine sevinirken bir yandan da yaktım...
Geri döndümEvet banada güldürdün atmış@Maskeli Fedai
Ben izledim ama sırf mangasıni okumuyorum diye bana laf atıyorlar arada![]()
Nasıl laf etmeyelim nasıl... O DESTANSI SABAR eserini okumuyorsun...Ben izledim ama sırf mangasıni okumuyorum diye bana laf atıyorlar arada![]()
Sarmadı zorlamı. Benim okuma alışkanlığım üniversite de yok oldu. Haftalik bir sürü kitap okuya okuya nefret ettim 😔Nasıl laf etmeyelim nasıl... O DESTANSI SABAR eserini okumuyorsun...![]()
Sen uzun süre sabit kalanları ekle. geçicileri boşver. Bu etkinlik için değişenler bile vardırAvatar resimlerinizi ne çok değiştiriyorsunuz yaw; tam yazacam gene değişiyor![]()
![]()
Nasıl sarmaz ya, biraz sabretsen 7 8 bölüm sonra kafayı yiyeceğin bölümler okuyacaktın, sonra zaten duramayıp o DESTANSI bölümlere gelecektin ve konuşmak için can atacaktın...Sarmadı zorlamı. Benim okuma alışkanlığım üniversite de yok oldu. Haftalik bir sürü kitap okuya okuya nefret ettim 😔