Yok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirir @Maskeli Fedai bitirmezse de bitirtiriz @Sherlock @MEnesBence @Maskeli Fedai daha uzatacak
Yok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirir @Maskeli Fedai bitirmezse de bitirtiriz @Sherlock @MEnesBence @Maskeli Fedai daha uzatacak
Kütük dostum için yaktım...Ödevlerle uğraşıyordum yoldaşlarım Hain okul tak tak döşedi..
Evet banada güldürdün atmış @Maskeli FedaiYok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirir @Maskeli Fedai bitirmezse de bitirtiriz @Sherlock @MEnes
Ödevlerle uğraşıyordum yoldaşlarım Hain okul tak tak döşedi..
Kanımı donduruyorsun...Düşünüyorum... Hmm öyleyse yokum, Titana Saldırı'ya gömmeye devam
Ben izledim ama sırf mangasıni okumuyorum diye bana laf atıyorlar aradaDüşünüyorum... Hmm öyleyse yokum, Titana Saldırı'ya gömmeye devam
"" reyiz tehdit ettiYok o da güldürdün ve harika atmaya başlamış, sanırım bitirir @Maskeli Fedai bitirmezse de bitirtiriz @Sherlock @MEnes
Kütük dostum için yaktım...
Yakılmayacak gibi değil..Kütük dostumun kendine gelmesine sevinirken bir yandan da yaktım...
Geri döndümEvet banada güldürdün atmış @Maskeli Fedai
Ben izledim ama sırf mangasıni okumuyorum diye bana laf atıyorlar arada
Nasıl laf etmeyelim nasıl... O DESTANSI SABAR eserini okumuyorsun...Ben izledim ama sırf mangasıni okumuyorum diye bana laf atıyorlar arada
Sarmadı zorlamı. Benim okuma alışkanlığım üniversite de yok oldu. Haftalik bir sürü kitap okuya okuya nefret ettim 😔Nasıl laf etmeyelim nasıl... O DESTANSI SABAR eserini okumuyorsun...
Sen uzun süre sabit kalanları ekle. geçicileri boşver. Bu etkinlik için değişenler bile vardırAvatar resimlerinizi ne çok değiştiriyorsunuz yaw; tam yazacam gene değişiyor
Nasıl sarmaz ya, biraz sabretsen 7 8 bölüm sonra kafayı yiyeceğin bölümler okuyacaktın, sonra zaten duramayıp o DESTANSI bölümlere gelecektin ve konuşmak için can atacaktın...Sarmadı zorlamı. Benim okuma alışkanlığım üniversite de yok oldu. Haftalik bir sürü kitap okuya okuya nefret ettim 😔