Maskeli Fedai
Favori Üye
MutluMutlu musun... @MasacRE
MutluMutlu musun... @MasacRE
Hiç sorma sayın Gs'li dostum bittim.İnşallah sonsuza dek böyle konuşmak zorunda kalmayız.
İyi de bu mantıkla benim forumda olmadığım bir dönemde izlediğim bir diziyi izleyip izlemediğimi de bilemezsin. 5 yıl önce o diziyi izlemişimdir, forumda yoktum ama o diziyi izledim sonuçta. Yani sonuç olarak izlemiş oldum ve bunu söylediğimde doğruyu söylüyor olmam gerekiyor. Çünkü neden izlemediğim bir sanat eseri için izledim diyeyim ki. Aynısı BSG için de geçerli. İzledim, izlediğimi biliyorum ama hakkında yorum yapmadım. Yorum yapmasam bile gerçek değişmiyor... Burada mesele iz bırakmak değil benim için, o sanat eserinin bende iz bırakması önemli.
Benim kastım, yorum yaparak izlediğini göstermekti ama neyse artık. Prosedür gereği yani. Tamam, izledin deyip geçelim.İyi de bu mantıkla benim forumda olmadığım bir dönemde izlediğim bir diziyi izleyip izlemediğimi de bilemezsin. 5 yıl önce o diziyi izlemişimdir, forumda yoktum ama o diziyi izledim sonuçta. Yani sonuç olarak izlemiş oldum ve bunu söylediğimde doğruyu söylüyor olmam gerekiyor. Çünkü neden izlemediğim bir sanat eseri için izledim diyeyim ki. Aynısı BSG için de geçerli. İzledim, izlediğimi biliyorum ama hakkında yorum yapmadım. Yorum yapmasam bile gerçek değişmiyor... Burada mesele iz bırakmak değil benim için, o sanat eserinin bende iz bırakması önemli.
Prosedürleri alt üst etmek benim işim. Bundan önce onlarca dizi izledim ve çoğu için prosedüre uymayıp yorum yapmadım... Dediğim gibi bu hiç bir gerçeği değiştirmiyor... Şuan sen İsmail Abi'mi göndererek benim BSG 2. sezon için yapacağım Part 1 Part 2 yorumunu da iptal ettin. Dizinin finalinden sonra sadece genel bir yorum yapıp bitireceğim bu işi sırf bu sebepten dolayı...Benim kastım, yorum yaparak izlediğini göstermekti ama neyse artık. Prosedür gereği yani. Tamam, izledin deyip geçelim.
Etkinlik ya, o yüzden diyorum "yorum" diye. Diğer türlü @Sherlock, @MasacRE ve @Maskeli Fedai de yorum yapmazdı hiç.Prosedürleri alt üst etmek benim işim. Bundan önce onlarca dizi izledim ve çoğu için prosedüre uymayıp yorum yapmadım... Dediğim gibi bu hiç bir gerçeği değiştirmiyor... Şuan sen İsmail Abi'mi göndererek benim BSG 2. sezon için yapacağım Part 1 Part 2 yorumunu da iptal ettin. Dizinin finalinden sonra sadece genel bir yorum yapıp bitireceğim bu işi sırf bu sebepten dolayı...
Gerekenin ne olduğu belli. Yorum yapmadan diziyi bitireceğim. Utku yoldaşım da buna tepki olarak yorum yapmayı bıraktı diye düşünüyorum... O yüzden benim işime gelir ve hızlı bir şekilde diziyi bitirip genel bir yorumla işi çözerim.
Etkinlik ya, o yüzden diyorum "yorum" diye. Diğer türlü @Sherlock, @MasacRE ve @Maskeli Fedai de yorum yapmazdı hiç.
Şu kısım beni tanımlıyor gerçekten de, birebir benim için kurulmuş bir cümle... @Maskeli Fedai @MEnes
Etkinlik falan tanımam ben başlarken de demiştim bunu, söz veremem diye... Dediklerime geldim işte yapacak bir şey yok. Ben de böyle bir insanım...Etkinlik ya, o yüzden diyorum "yorum" diye. Diğer türlü @Sherlock, @MasacRE ve @Maskeli Fedai de yorum yapmazdı hiç.
Kesinlikle katılıyorum. Zirveye çıktım daha da inmem o seviyeden...Ya üşendim, motor gibi izlerken aralarda yorum mu yapacağım dememiş uzun uzun mazeretler sunmuş. Ben bu herifin ciğerini biliyorum, düzenli yorum yapar mı bu adam ya bitmiş diziye. Açtı yamyam gibi izledi, izlemeye de devam ediyor. Genel yorum yapmaya ve puan vermeye bile üşendi, bambaşka bir seviyede artık bu konuda.
Destere gelmiş sanırım... )))Şu kısım beni tanımlıyor gerçekten de, birebir benim için kurulmuş bir cümle... @Maskeli Fedai @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 80419
Dümdüz izleyip geçmiş oldu ve bence en azından etkinlik çerçevesinde anlamı yok. Yorum yapmak zaman kaybı tamam ama etkinliğin amacı izleyip yorumlamaktı. Neyse, izleyip geçmiş olsun @MEnes.Ya üşendim, motor gibi izlerken aralarda yorum mu yapacağım dememiş uzun uzun mazeretler sunmuş. Ben bu herifin ciğerini biliyorum, düzenli yorum yapar mı bu adam ya bitmiş diziye. Açtı yamyam gibi izledi, izlemeye de devam ediyor. Genel yorum yapmaya ve puan vermeye bile üşendi, bambaşka bir seviyede artık bu konuda.