Boyu devrilsin .ss
Boyu devrilsin .ss
Ne sordun ex?? görmedimSana bir soru sordum ? @Forumdash
Bu kadarlık olmadiğini biliyorsun zatenBu kadar mı
Diğer konuda sormussunda burda cevaplıyım biz nasıl basladık diye @Forumdash @xemrexxxCanım benim iyi ki varsın, duygularımız karşılıklı
Hakkımdaki düşüncelerin daha uzun olmalıydı .ssBu kadarlık olmadiğini biliyorsun zaten
Diğer konuda sormussunda burda cevaplıyım biz nasıl basladık diye @Forumdash @xemrexxx
Herkesi yerinde yoralım Sen aslında daha önceler vardında sohbetlerde yoktun ve biraz tuhaf bir üye modunda takılıyordun yanı biraz gıcıkca ama bizle kaynasmadından dolayı ona bağlıyorum daha çok tek takılmayı seviyordun 2017 den sonra zaten goygolarımıza katılınca bambaşka bir çizgi çizdin gerisi malum , yanı aile ortamımıza ısınan herkes bir değişim yaşıyor
@serhatt anlık:Diğer konuda sormussunda burda cevaplıyım biz nasıl basladık diye @Forumdash @xemrexxx
Herkesi yerinde yoralım Sen aslında daha önceler vardında sohbetlerde yoktun ve biraz tuhaf bir üye modunda takılıyordun yanı biraz gıcıkca ama bizle kaynasmadından dolayı ona bağlıyorum daha çok tek takılmayı seviyordun 2017 den sonra zaten goygolarımıza katılınca bambaşka bir çizgi çizdin gerisi malum , yanı aile ortamımıza ısınan herkes bir değişim yaşıyor
Kimse ilham veren konusma yapmamiş Niye benHakkımdaki düşüncelerin daha uzun olmalıydı .ss
Aynen şekerim
İlham veren konuşma değil sadece düşüncelerini merak ediyorum hepsi buKimse ilham veren konusma yapmamiş Niye ben
Aaa evet
Şu zamana kadar yaptiğim(ız) espirilere bozulmaman insani yanının seni tanımlayabileceğim en belirgin ama en özel tarafınİlham veren konuşma değil sadece düşüncelerini merak ediyorum hepsi bu
Hakkımda duyduğum en güzel düşüncelerden biri Teşekkür ederimŞu zamana kadar yaptiğim(ız) espirilere bozulmaman insani yanının seni tanımlayabileceğim en belirgin ama en özel tarafın
Ve cok duygusalsın bu aradaHakkımda duyduğum en güzel düşüncelerden biri Teşekkür ederim
Öyleyim, onu nasıl anladınVe cok duygusalsın bu arada
Bug'larini söylememÖyleyim, onu nasıl anladın