Sen güzel şarkı seçebiliyorsan neden elendin özelden yaz geceye doğru karar verecek.
Sence o şarkı hak ediyor muydu? İlk defa bi elenmeme bu kadar sinirlendim.
Sen güzel şarkı seçebiliyorsan neden elendin özelden yaz geceye doğru karar verecek.
İyi gidebilirdi Britney Spears çoğunluğa hitap eden bir isim bence.
Şarkım iyi olmalıAksine Britney Türkiye'de ilgi gören birisi değil. Zaten Seks fantezisi yapmış Ramazan'a uygun değil @denizz19 dini bütün birisi seçmez
Şarkım iyi olmalı
Riri'yi aldım ya düşünürüm sakin kafayla.Umbrella ile 10. Haftada
5. Rude Boy ile 17 haftada 2. Olmuşum. Tabi ben puan için deliriyordum o dönem o yüzden farklı da olabilir
Riri'yi aldım ya düşünürüm sakin kafayla.
O işler hiç belli olmaz. Bu kadar klasik hareketli pop şarkılarının arasında iyi parlar bu iki şarkı da hepinizde risk alma oranı 0.Bir sonraki hafta da jüriliğe geri dönerdin.
Rihanna’yı kapmışlarBilboard top 100 listesine bakabilirsin. Yıl yıl en çok dinlenen şarkılar var fikir olur
@eskici @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx seçmeyenler inceleyebilir
Beyonce ve Don Omar arasındayım şu an
Bu basit olayını ben anlamıyorum basit olmasın diye gidip kötü şarkı mı seçelim yaniDale don dale Türkiye'de herkesin bildiği bi şarkı olsa da biraz basit diye düşünülüp düşük puan verilmeye müsait bi şarkı?
Herkes ip üstünde bu hafta. 5 kişi seçmemiş daha. 1-2 kişi de kararsız.Hayret herkes seçmemiş @kerem
Şu daha iyi. Hatta yüzbinlerce kez daha iyi.
Alla alla ne hikmetseHerkes ip üstünde bu hafta. 5 kişi seçmemiş daha. 1-2 kişi de kararsız.
Beyonce seçme @eskici Dale Don Dale al..Chori Chori bile olur.Dale don dale Türkiye'de herkesin bildiği bi şarkı olsa da biraz basit diye düşünülüp düşük puan verilmeye müsait bi şarkı?