Bad Romance de çok güçlü bir şarkıdır onu da seversin.
Ben bunu seviyorum aslında.
Herkes kolaya kaçmışlar demiş versinler işte sana sahip çıksınlar.Riskli olurmu diye düşünüyorum.
Ali Ali Alihandır oBir de Alihandır o var şarkı bulamayanlar için.
Kendi seçimimi yapacağım ya sevmedim bunu
Ben de bunu seçen yok mu diyecektim. Güzel puan gelir.Şimdilik bu kalsın
Gelincik yokuşu halkının bile dilinde Umbrella bence iyi gibi. @sokak sanatiAli Ali Alihandır o
Vay. Baya güzel tepkiler var.Ben de bunu seçen yok mu diyecektim. Güzel puan gelir.
Sen güzel şarkı seçebiliyorsan neden elendin özelden yaz geceye doğru karar verecek.Güzel ama benim attığım daha iyiydi. @denizz19 sana yardım edebilirim başka şarkıyla.
Özellikle Russian Roulette ve Unfaithful'un kimsenin aklına gelmemesi şaşırttı. İkisi de çok iyi slowlar bence. Rihanna'nın slow şarkılarını daha çok seviyorum.Seçtiğim şarkı Rihanna'nın en sevdiğim şarkısı bu arada. 3-5 şarkılık bir liste oluşturdum ama en çok bunu sevdiğim için seçtim.
Şarkı güzel zaten kötü tepki veren çıkmaz ama zevksiz forumun ne yapacağı da belli olmaz.Vay. Baya güzel tepkiler var.
İyi gidebilirdi Britney Spears çoğunluğa hitap eden bir isim bence.Bence iyi gitmez iyi yapmışsın secmemekle
Bir sonraki hafta da jüriliğe geri dönerdin.Özellikle Russian Roulette ve Unfaithful'un kimsenin aklına gelmemesi şaşırttı. İkisi de çok iyi slowlar bence. Rihanna'nın slow şarkılarını daha çok seviyorum.
Forumun müzik ufku pek geniş değil ama ben yarışmış olsam You're Beautiful veya Bring Me To Life seçerdim.
Gelincik yokuşu halkının bile dilinde Umbrella bence iyi gibi. @sokak sanati