Ahlaksızlık bizden çıkmıyor neticede gavurlar yapmış, o açıdan bizim adetlerimizi bozacak bir durum yok.Peki Survivor için toplum örf ve adetlerimize aykırı diyen Atacan'ın bize bu ahlaksız programı önermesine ne demeli @Sherlock
Ahlaksızlık bizden çıkmıyor neticede gavurlar yapmış, o açıdan bizim adetlerimizi bozacak bir durum yok.Peki Survivor için toplum örf ve adetlerimize aykırı diyen Atacan'ın bize bu ahlaksız programı önermesine ne demeli @Sherlock
Peki Survivor için toplum örf ve adetlerimize aykırı diyen Atacan'ın bize bu ahlaksız programı önermesine ne demeli @Sherlock
“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” İsmet İnönüKim ahlak diyorsa en büyük ahlaksız kendisidir @mrt-06
Yalakalık yapma hainlokAfet hocam, pardon öğretmenim görse kendisini disipline gönderirdi Utku beyciğim.
Örf ve adet görünce hemen damladım. Kimse muhafazakarlığımızı sınamasın.@bazinga kızar diye etiketlememiştim, bu mesajınla konuya getirtmişsin..
Kim ahlak diyorsa en büyük ahlaksız kendisidir @mrt-06
“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” İsmet İnönü
Örf ve adet görünce hemen damladım. Kimse muhafazakarlığımızı sınamasın.
"Ramazanda Ozan" adlı çalışma.Örf ve adet görünce hemen damladım. Kimse muhafazakarlığımızı sınamasın.
En sevdiğim üçlü..
Yalakalık yapma hainlok
Gördüm bunu listeme eklemiştim, izleyelim aşkolar. @Forumdash @kerem @Silinmiş Üye @ÇiğdemToo Hot to Handle
Demin Netflix'te gördüm, tam bizim forumluk bir iş. Sadece forum değil Türkiye'de de en çok izlenen 10 yapımdan biriymiş. Partnerini bulmaya çalışıyorlar ancak seks yapmak yasak. İlginç bir yapım 8 bölümlük.
Ekli dosyayı görüntüle 78930Ekli dosyayı görüntüle 78931
Ekli dosyayı görüntüle 78925Ekli dosyayı görüntüle 78932Ekli dosyayı görüntüle 78923
@Çiğdem @xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Özgür @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamy @Araf @Ahmed @S.G.A.T. @Silinmiş Üye @The_Erinch @Maskeli Fedai @cookies @Tolstoyevski @DarkLegenD
Too Hot to Handle
Demin Netflix'te gördüm, tam bizim forumluk bir iş. Sadece forum değil Türkiye'de de en çok izlenen 10 yapımdan biriymiş. Partnerini bulmaya çalışıyorlar ancak seks yapmak yasak. İlginç bir yapım 8 bölümlük.
Ekli dosyayı görüntüle 78925Ekli dosyayı görüntüle 78932Ekli dosyayı görüntüle 78923
@Çiğdem @xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Özgür @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamy @Araf @Ahmed @S.G.A.T. @Silinmiş Üye @The_Erinch @Maskeli Fedai @cookies @Tolstoyevski @DarkLegenD
Reality show bilemedim ne kadar sarar Bi tane daha var Netflixindi galiba. Kişiler ayrı odalarda birbirlerine soru soruyorlar. Sonra cıkıyorlardi. Sex yapıyorlar mı bilemem
Too Hot to Handle
Gay yokmuymuş dizide. Bence kesin en sağda ki oğlan erkek ile olaca zenci kızda kızlarla. Netflix dizisi böyle oluyor
onedio denen ahlaksızlık yuvasında gördüm tanıtımını
İzleyeceğimden değil de bir ismini de söyleseydin bari be
Kim ahlak diyorsa en büyük ahlaksız kendisidir @mrt-06
Konusundan dolayı geçecektim hemen ama yasaktan dolayı tekrar bir izleyebiliriz dedimReality show bilemedim ne kadar sarar Bi tane daha var Netflixindi galiba. Kişiler ayrı odalarda birbirlerine soru soruyorlar. Sonra cıkıyorlardi. Sex yapıyorlar mı bilemem
Bunda sex yoksa neden izleyeyim. Bari cilveleşsinler. Kücük bi buse, alt duduş filan
Konusundan dolayı geçecektim hemen ama yasaktan dolayı tekrar bir izleyebiliriz dedim
izledim harika görünüyordu FrancescaToo Hot to Handle
Tek sıkıntısı, IMDb puanının çok düşük olması.Güneşin gizemli bir şekilde önüne çıkan her şeyi ve herkesi yok etmeye başladığında Brüksel'den kalkan bir gece uçağının yolcularının ve mürettebatının sürekli batıya ve geceye doğru uçarak hayatta kalmaya çalışmasını konu edinen yapımın ilk sezonu, süreleri 35 ila 41 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor.