25 tem'miş pardonfragmanı falan yokmu bir göz atsaydık şöyle
25 tem'miş pardonfragmanı falan yokmu bir göz atsaydık şöyle
gizemli bir havası var kasabada geçen fantazik hikayeleri severim ama başoğlan biraz fazla gözüküyor 26. saniyedeki kız güzel bişey gözüme takıldı25 tem'miş pardon
Evet oğlanı çok öne cekmişler. Hayır başröllük yada @Çiğdem- gibileri çeken bi tip de değil Gerçi True Blood senaristi yazıyormuş diziyi. TB'deki herif de çoook çirkin bişeydi ama karılar ayılıp bayılıyor abd'degizemli bir havası var kasabada geçen fantazik hikayeleri severim ama başoğlan biraz fazla gözüküyor 26. saniyedeki kız güzel bişey gözüme takıldı
Arielle Kebbel varmış bu benim yeterliEvet oğlanı çok öne cekmişler. Hayır başröllük yada @Çiğdem- gibileri çeken bi tip de değil Gerçi True Blood senaristi yazıyormuş diziyi. TB'deki herif de çoook çirkin bişeydi ama karılar ayılıp bayılıyor abd'de
Zamanında amerikan pastasında oynamiş ne kadar yaramaz kızmış
her dizide insanın tutunacak bir dalı olmalı ben dalımı buldum millet oğlanla oynaşsın dursun ben benlik kısımlara bakarımZamanında amerikan pastasında oynamiş ne kadar yaramaz kızmış
Bu arada Revenge deki Emily'nin yeni dizisi başlayacakmiş. @xemrexxx ve @Harunnn60 'na duyurulur.her dizide insanın tutunacak bir dalı olmalı ben dalımı buldum millet oğlanla oynaşsın dursun ben benlik kısımlara bakarım
bu haberi banada duyurabilirsin diyecektimde fragmandan hayır yok hastane dizilerini filmlerini sevmem ilaç kokusu geliyor diziden
Haberini okumuştum hastane dizisi ama.
@Çiğdem @xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Özgür @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamy @Araf @Ahmed @S.G.A.T. @Silinmiş Üye @The_Erinch @Maskeli Fedai @cookies @Tolstoyevski @DarkLegenD
Demin Netflix'te gördüm, tam bizim forumluk bir iş. Sadece forum değil Türkiye'de de en çok izlenen 10 yapımdan biriymiş. Partnerini bulmaya çalışıyorlar ancak seks yapmak yasak. İlginç bir yapım 8 bölümlük.
Ekli dosyayı görüntüle 78926Ekli dosyayı görüntüle 78927Ekli dosyayı görüntüle 78928Ekli dosyayı görüntüle 78929
Ekli dosyayı görüntüle 78925
onedio denen ahlaksızlık yuvasında gördüm tanıtımınıDemin Netflix'te gördüm, tam bizim forumluk bir iş. Sadece forum değil Türkiye'de de en çok izlenen 10 yapımdan biriymiş. Partnerini bulmaya çalışıyorlar ancak seks yapmak yasak. İlginç bir yapım 8 bölümlük.
Ekli dosyayı görüntüle 78930Ekli dosyayı görüntüle 78931
Ekli dosyayı görüntüle 78925Ekli dosyayı görüntüle 78932Ekli dosyayı görüntüle 78923
@Çiğdem @xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Özgür @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamy @Araf @Ahmed @S.G.A.T. @Silinmiş Üye @The_Erinch @Maskeli Fedai @cookies @Tolstoyevski @DarkLegenD
Bence kesin vardır.Gay yokmuymuş dizide. Bence kesin en sağda ki oğlan erkek ile olaca zenci kızda kızlarla. Netflix dizisi böyle oluyor
İzleyelim birlikte keşke @Araf bunu seçseydi ortak izleme etkinlğinde.onedio denen ahlaksızlık yuvasında gördüm tanıtımını
@Sherlock izlemiş bunu 😱 @MasacREDemin Netflix'te gördüm, tam bizim forumluk bir iş. Sadece forum değil Türkiye'de de en çok izlenen 10 yapımdan biriymiş. Partnerini bulmaya çalışıyorlar ancak seks yapmak yasak. İlginç bir yapım 8 bölümlük.
Ekli dosyayı görüntüle 78925Ekli dosyayı görüntüle 78932Ekli dosyayı görüntüle 78923
İzleyeceğimden değil de bir ismini de söyleseydin bari beDemin Netflix'te gördüm, tam bizim forumluk bir iş. Sadece forum değil Türkiye'de de en çok izlenen 10 yapımdan biriymiş. Partnerini bulmaya çalışıyorlar ancak seks yapmak yasak. İlginç bir yapım 8 bölümlük.
Sıvacılardan her şey beklerim..
Heyecandan unutmuşum.İzleyeceğimden değil de bir ismini de söyleseydin bari be
Toplum örf ve adetimize ters programı izleyenler asıl başka ülkeye.
Seni yobaz
Peki Survivor için toplum örf ve adetlerimize aykırı diyen Atacan'ın bize bu ahlaksız programı önermesine ne demeli @SherlockHeyecandan unutmuşum.
Too Hot to Handle