The_Erinch
Favori Üye
Sağol abim, senin de görelim 5 binleriniPeşindeyim @alperuz 😎
Tebrikler şirin çocuk
Daha nice 5000 mesajların olsun;kaosların içinde boğul emi
3 güne kalmaz...Survivor yoğun dokunulmazlık haftası .. Şimdiden konumu düşün @DosiSağol abim, senin de görelim 5 binlerini
Olabildiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum, fark etmene sevindim.Hiç kimseyi kırmayan, devamlı gülen çok ponçik birisin. Umarım uzun yıllar forumda olursun Yılancığııım. Nice 5 binlere.
Şu tatlı çiftin tatliş sahnesini hediye edeyim sana
Olabildiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum, fark etmene sevindim.
Hediyem çok güzel, teşekkür ederim. Forever #YılKer
Ya demesene öyle şapşal, utanıyorum.Tatlı bi yılanlığın var. Eda Ece'nin bu sezon sevimliliği ile zirve yapması ve senin gelmen foruma büyük artı. Resmen ikiniz aynı çizgidesiniz
Ya demesene öyle şapşal, utanıyorum.
Yasak Elma'yı hatırlatıyor üzülüyorum. Başlayınca yapacağım.Profil fotonu ne zaman Eda yapacaksın. Yakışıyordu sana
Teşekkürler abim, hediyeler mükemmel.
Kutlama konularının patronu oldum nedense3 güne kalmaz...Survivor yoğun dokunulmazlık haftası .. Şimdiden konumu düşün @Dosi
Sağol ablam, düşünmen yeter.@alperuz survivora daldım unuttum ablacım tebrikler nice mesajlara inşAllah hediyelerini yarın veririm
Sağol canım , sen mi yazmıştın bu sahneyi yoksa.
Sağol ablam, düşünmen yeter.
@alperuz bu gidişle seni de sollayacak. Sen anca 15 bin ol sonra zaman geçsin yine 15 bin ol yeter artık 16 bin ol be adam. okadar Survivor'da dolanmaktasin
@alperuz bu gidişle seni de sollayacak. Sen anca 15 bin ol sonra zaman geçsin yine 15 bin ol yeter artık 16 bin ol be adam. okadar Survivor'da dolanmaktasin
@Sherlock beyciğim bizim gibi car car konuşmuyor, bizim gibi çenesi düşük değil demek ki.