- Reaksiyon puanı
- 59,459
- Puanı
- 1,060
İzliyorum aslında şu anda bir yandanHarika, hergün bu modda olup izlemezsiniz umarim.@Maskeli Fedai
İzliyorum aslında şu anda bir yandanHarika, hergün bu modda olup izlemezsiniz umarim.@Maskeli Fedai
Reyis patlatır seni inş.Forumda ki imajım iyice saflığa doğru gidiyor. Eskiden kötüydüm şimdi saf. Sonrası @pompy 'lik galiba@kerem @mrt-06 @Maskeli Fedai
Cevapsız SorularSen kimsiniz![]()
Tam tersine sarki sayisi daha cok oldugunda kurtulma ihtimalin daha yüksek.Evet, yürüyen reyting elendi.
Ay durun geceye kaos yaratayım. Bugün elendiysem tek sorumlusu Kerem'dir diyim, gitti başımıza @Forumdash @Çiğdem @eskici falan getirdi diyim. Siz gelmeseydiniz elenmezdim diyim falan. Ne diyorsunuz?(Aklıma birinin tepkisi geldi.)
@sokak sanati başımıza musallat olduktan sonra bu hale düştükDallas ailesine döndük.@Forumdash
Dur anam ben neler yaşadım demin, elim ayağım boşaldı.![]()
Bosver orayi canim, buraya odaklan. Yürüyen reytinglerimden birisin sonucta.İzliyorum aslında şu anda bir yandanAma konuna destek de veriyorum gördüğün üzere
![]()
Benim sesim falan çıkmaz daha, görüşürüz başka bir yarışmada.
Adam baştan sona yılanlık ve fesatlıktan ibaret.
Çok önemli değil az rahatsızım biraz mola verip sonra devam edecem orucaNoldu canım 😱
Güzel güzel kaptırdığım şarkımla başa baş3. Puan Durumu:
163 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
152 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
148 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
139 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
138 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
136 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
136 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
135 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
120 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
116 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
110 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
90 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Niye elendim o zaman?Tam tersine sarki sayisi daha cok oldugunda kurtulma ihtimalin daha yüksek.![]()
Bosver orayi canim, buraya odaklan. Yürüyen reytinglerimden birisin sonucta.![]()
3. Puan Durumu:
163 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
152 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
148 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
139 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
138 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
136 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
136 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
135 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
120 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
116 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
110 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
90 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Senin beni savunmana alışık değilim napayım.Seni savunanda kabahat nankör qüpekOrtak dedik destek olalım dedik
![]()