İzliyorum aslında şu anda bir yandan Ama konuna destek de veriyorum gördüğün üzereHarika, hergün bu modda olup izlemezsiniz umarim. @Maskeli Fedai
İzliyorum aslında şu anda bir yandan Ama konuna destek de veriyorum gördüğün üzereHarika, hergün bu modda olup izlemezsiniz umarim. @Maskeli Fedai
Reyis patlatır seni inş.Forumda ki imajım iyice saflığa doğru gidiyor. Eskiden kötüydüm şimdi saf. Sonrası @pompy 'lik galiba @kerem @mrt-06 @Maskeli Fedai
Cevapsız SorularSen kimsiniz
Tam tersine sarki sayisi daha cok oldugunda kurtulma ihtimalin daha yüksek.Evet, yürüyen reyting elendi.
Ay durun geceye kaos yaratayım. Bugün elendiysem tek sorumlusu Kerem'dir diyim, gitti başımıza @Forumdash @Çiğdem @eskici falan getirdi diyim. Siz gelmeseydiniz elenmezdim diyim falan. Ne diyorsunuz? (Aklıma birinin tepkisi geldi.)
@sokak sanati başımıza musallat olduktan sonra bu hale düştük @Forumdash @dreamyDallas ailesine döndük. @Forumdash
Dur anam ben neler yaşadım demin, elim ayağım boşaldı.
Bosver orayi canim, buraya odaklan. Yürüyen reytinglerimden birisin sonucta.İzliyorum aslında şu anda bir yandan Ama konuna destek de veriyorum gördüğün üzere
Benim sesim falan çıkmaz daha, görüşürüz başka bir yarışmada.
Adam baştan sona yılanlık ve fesatlıktan ibaret.
Çok önemli değil az rahatsızım biraz mola verip sonra devam edecem orucaNoldu canım 😱
Güzel güzel kaptırdığım şarkımla başa baş @bazinga3. Puan Durumu:
163 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
152 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
148 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
139 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
138 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
136 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
136 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
135 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
120 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
116 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
110 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
90 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Niye elendim o zaman?Tam tersine sarki sayisi daha cok oldugunda kurtulma ihtimalin daha yüksek.
Bosver orayi canim, buraya odaklan. Yürüyen reytinglerimden birisin sonucta.
3. Puan Durumu:
163 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
152 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
148 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
139 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
138 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
136 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
136 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
135 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
120 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
116 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
110 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
90 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Ben JR @ÇiğdemDallas ailesine döndük. @Forumdash
Senin beni savunmana alışık değilim napayım.Seni savunanda kabahat nankör qüpek Ortak dedik destek olalım dedik