Acele ettin hata ettinŞu oy değiştirme butonunu açın @kerem
Deme öyle, kırık kalbimle kalmak istemem...İnşallah elenirsin
@Bully İle çok oynuyorsunuz forumu o kapatacak bu seferde zaten avatarı uygun @kerem @Forumdash @Maskeli Fedai @xemrexxx
Asla.Şu oy değiştirme butonunu açın @kerem
Başka beddua bul😡Hadsiz. Ss erkek olsan yatağına @serhatt gelsin derdim şimdi ne beddua etsem
Hiçbirine kalmadın çünkü kocan @Forumdash varBuna kalmadım .ss
Benim elenmem şok etkisi yaratmaz@kerem de öyle diyor yukarıda
Kedi resmi gelecek..Anladı @kerem
@Bully İle çok oynuyorsunuz forumu o kapatacak bu seferde zaten avatarı uygun @kerem @Forumdash @Maskeli Fedai @xemrexxx
Başka beddua bul😡
Böyle mevzularda süs 🤫
Nolur ben olmayayım
Nolur ben olmayayım
Nolur ben olmayayım
Itiraf ediyorum, ikinizi birden sutluyorum.Ben elenecekmişim gibi bir his var içimde, umarım yanılırım...
Ne yokki @serhattNe varmış avatarımda
4 puan mı verdinkaç hafta hep benim 1 puan verdiğim ve @bazinga 'nin da en yüksek oy verdiği aynı kişi oluyor ve eleniyor bu hafta zıt olacağımızı sanmıyorum o konuda
1 puan verdiğim çok kötüydü. 4puan verdiğim elenirse de şaşırmam.
Yalnız ben 1 verdiğim kişiyi sonradan öğrendim. Umarım görmez o, 3 puan ve 10 puan verdiklerini bilmiyordum hangisi hangisi
Hiçbirine kalmadın çünkü kocan @Forumdash var
Kırık kalbini paramparça edeceğimDeme öyle, kırık kalbimle kalmak istemem...
Sus hadi oylarimi saibe yapmadan acikla herkesi etiketleyerek.
Aynen forumu kapatıp gidesim var zaten buralardan Uğraşmasınlar benle@Bully İle çok oynuyorsunuz forumu o kapatacak bu seferde zaten avatarı uygun @kerem @Forumdash @Maskeli Fedai @xemrexxx
Ecünnü komutanı varNe yokki @serhatt
Ben elensem gülmezdin böyle. İçime su serpildi. Tşk cnm.Itiraf ediyorum, ikinizi birden sutluyorum.