Marulumun üstüne oynayan @sokak sanati adlı üye adamı mağdur ettiğini farkında değil.. Oylar @denizz19'a @Bully @serhatt @Çiğdem
Marulumun üstüne oynayan @sokak sanati adlı üye adamı mağdur ettiğini farkında değil.. Oylar @denizz19'a @Bully @serhatt @Çiğdem
Teşekkürler canım geçmişteki hatalarım üzerinden besleniyor ama seviyeli çizgili bir insan olduğumdan susuyorum kalbim yaralıMarulumun üstüne oynayan @sokak sanati adlı üye adamı mağdur ettiğini farkında değil.. Oylar @denizz19'a @Bully @serhatt @Çiğdem
Delirmiş bunlar oy da oy .ss @xemrexxx
Yazık cok yazık sanaMarulumun üstüne oynayan @sokak sanati adlı üye adamı mağdur ettiğini farkında değil.. Oylar @denizz19'a @Bully @serhatt @Çiğdem
Canımsın beni hatalarımla kabul edin
Ben her zaman mağdurun yanındayım böyle ifşalarla mağdur edilenlerinMarulumun üstüne oynayan @sokak sanati adlı üye adamı mağdur ettiğini farkında değil.. Oylar @denizz19'a @Bully @serhatt @Çiğdem
Aman be işsizlik .ssDelirmiş bunlar oy da oy .ss @xemrexxx
Malum turkiye ve forum mağduru sever @Maskeli Fedai mağdur lover bir kişilik oldugundanDevamıda var. Ettiği tüm hakaretler açığa çıkacak. Final akşamı içerde diyenlere o mesajlar ile cevap vereceğim. Çok pis hazırlandım.
Ben her zaman mağdurun yanındayım böyle ifşalarla mağdur edilenlerin
Rahat olCanımsın beni hatalarımla kabul edin
Orasını bilememSedef ve kocasının oynadığı diziye oy verecektir @Özgür zaten önce ki yorumlarını buldum güldürdü attim
Ben uğramadım hakarete beni ilgilendirmiyorAsil mağdur İçerde fanlarıdır. Hakarete uğrayan dışlanan İçerde fanlarıdır. @Maskeli Fedai
Aynen canım
Aynen canım
SSon hafta önemliydi, kalbimden bıçakladın.Kaç hafta sana tam puan verdim nankör
SSon hafta önemliydi, kalbimden bıçakladın.