AY YETHER
Hakkımı söke söke almaya geldim
@Fks14 sırf senden iyi puan alabilmek için Yaprak Dökümü seçtim. Bu hafta oy verene kadar peşindeyim
Hangi sahneyi sectigine bagli.... 😁
Sahnem az sonra huzurlarınızda
Sen öyle san
İnş. canımSenin finalde kaybetmen @serhatt ın yarı finalde kaybetmesinden daha acı olacak
Hadi ordan be .ssHakkımı söke söke almaya geldim
@Fks14 sırf senden iyi puan alabilmek için Yaprak Dökümü seçtim. Bu hafta oy verene kadar peşindeyim
Kendini kandırKimse merak etmiyor yollamasanda olur
Finalde finale yakışır bir sonla bitirişimizi yapıyorum. Kazansam da kaybetsem de bu sahneyi gerçekten içime sinerek seçiyorum ve sahne gerçekten Çetin Tekindor'un dev oyunculuğuyla da zirve noktasına ulaşmış. Finalde @sokak sanati başalar diliyorum hak eden kazansın. Bu sahneyi seçmeme ön ayak olan ve izlememi sağlayan @Bully teşekkürler. Umarım kazanırım.
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @Billy Kane @xdragxx @soo @offensive @Jonsnow @kerem @Harunnn60 @dreamy
Sorun yok bu sahne hareketli de olsa İçerdeyi sevmeyenler yine puan vermezBnde başarılar diliyorum canım. Sahnde oyunculuk iyi ama öyle yavaş ki içim sıkıldı Hareketli sahne bekliyordum