Nisa == 2010 Başak.. Bu kadar sinsilik duyguları olabilecek bir kadın yarışmacı izlemedim ben sanırım , Başak nirvanaydı gerçi , şu sıralar panorama'da olan İhsan Tarkan ile az şov yapmamışlardı...
Yedim çok güzel yapmışım gaz yaptı şimdi @ÇiğdemSen gidip pizzanı yesene .ss
Zehir zıkkım olsun .ssYedim çok güzel yapmışım gaz yaptı şimdi @Çiğdem
Aycan ım orada tüm sempatikliğiyle şaka yapıyor sercan keltoşuna bak küfrediyor terbiyesiz ahlaksız inşallah senin yatağına düşer de belasını bulur @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @Özgür @RevaN @mesmeso61 @ForumdashSen gidip pizzanı yesene .ss
Aycan ım orada tüm sempatikliğiyle şaka yapıyor sercan keltoşuna bak küfrediyor terbiyesiz ahlaksız inşallah senin yatağına düşer de belasını bulur @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @Özgür @RevaN @mesmeso61 @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 79849
Gebertsin mikrobu
İstanbul Giresundan 1 saat ileride iftarda sahurda @xemrexxx daha biz sahur yapmadıkGebertsin mikrobu
GEBERSİN EDEPSİZ @ÇiğdemAlın size füze Ekli dosyayı görüntüle 79851
Onlarınki sadece nifak anlaşması değil gibiydiNisa == 2010 Başak.. Bu kadar sinsilik duyguları olabilecek bir kadın yarışmacı izlemedim ben sanırım , Başak nirvanaydı gerçi , şu sıralar panorama'da olan İhsan Tarkan ile az şov yapmamışlardı...
Etsen de kimse bakmaz sana @ÇiğdemSizin gibi koca arayan biri olmadığım için kiloma dikkat etmiyorum
Etsen de kimse bakmaz sana @Çiğdem
Kocan öldü baban öldü sevmediğin kız kardeşin zengin oldu sen kucağında bebekle trabzona döndün ayyyy resmen dram
En son satın aldığın evde ağlama krizi geçiriyordun
Of kes saçmalamayı mesajdaki her karakter ben değilim yaEn son satın aldığın evde ağlama krizi geçiriyordun