TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@RevaN başlıkta emre ozansoy da erinç abide bu voleybolu gereksiz buluyor bende gereksiz buluyorum o yüzden takılmadık başlığa biz :D

Tamam voleybol bir ilkse sorun yok. :)

Başlığa "ilk" yazıldıysa voleybolun kastedildiğini düşünmüyorum, fragman içerisinde bir olay olmuştur o kastedilmiştir. YouTube'a video yükleyen hemen hemen her kanal ilgi çekici başlıklar atar zaten. Çünkü amaç olabildiğince yüksek tık almak, bunda eleştirilecek bir şey yok. :)

Bu arada;
Başlıklara asla sallamam; internetten yayın yapan gazete başlıklarını görüyorsanız Acunun başlıkları onun yanında hiç kalır.

bu arada ilk kez bir takım taraftarsız kaldı diye cümlesi vardı acunun; başlıkda ona gönderme olabilir.

@Sherlock kardeşimin dediğinede katılıyorum.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Başlığa "ilk" yazıldıysa voleybolun kastedildiğini düşünmüyorum, fragman içerisinde bir olay olmuştur o kastedilmiştir. YouTube'a video yükleyen hemen hemen her kanal ilgi çekici başlıklar atar zaten. Çünkü amaç olabildiğince yüksek tık almak, bunda eleştirilecek bir şey yok. :)
İmzamı atarım. Başlıklar genelde ilgi çekici olmak için çoğu zaman abartılır. Bu örnekte ise senin de dediğin gibi kastedilen voleybol değil, Acun fragmanda Survivor tarihinde bir ilki yaşıyorum şu an diyor Evrim ve Nisa'yı hiç kimse desteklemediği için, başlık ta daha fazla izlenmesi için bu sözlerden esinlenilmiş.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Bence başlıklar önemli. İnsanlarla dalga geçmek abartı başlık atılmamalı. En sinir olduğum şey. Fazla tık almak için "yalan" başlık atacaksak zaten her şeye bir kulp buluruz. :)

Geçen de bir ilk dediler ama 2016'da Tuğba ve Ezgi'nin ilk ikide olduklarına ve yine "abartarak" bir ilk demelerine kimse takılmadı. İlginç. O zaman hepimiz abartalım ilgi çekmek için ve "yalan" konuşalım. :):)

Neyse her zaman dediğim gibi. Fan olunca insan her şeye razı oluyor. Ben buraya 100 değil 1000000 mesaj yazsam da huylu huyundan, fan fanlığındam vazgeçmez.

Ama unutmayın. Gerçekleri görmezden gelirseniz sadece kendinizi kandırmış olursunuz. :) Bir şeyi eleştirince o şeye ihanet etmiş olmuyorsunuz. :)

Neyse her zaman dediğim gibi. Fan olunca insan her şeye razı oluyor. Ben buraya 100 değil 1000000 mesaj yazsam da huylu huyundan, fan fanlığındam vazgeçmez.

Ama unutmayın. Gerçekleri görmezden gelirseniz sadece kendinizi kandırmış olursunuz. :) Bir şeyi eleştirince o şeye ihanet etmiş olmuyorsunuz. :)
Benim de eleştirilerim oldu ama ortada yalan yokken yalan demen doğru değil.

Yalan başlık yok ortada yalnız.
Evet bence de yok. Termosun kapağının benchin sol 2/3'ne düşmesi de bir ilk olabilir tabii ki. Nisa bugün saat 07:10'da uyandıysa bu da ilk olabilir. Bakış açısı ve kendimizi ne kadar kandırabildiğimiz önemli burada. Bence gözlerimizi kapatalım ve bizi kandırmalarına izin verelim her zamanki gibi. Hiç düşünüp kendimizi yormayalım. :):)

Evet bence de yok. Termosun kapağının benchin sol 2/3'ne düşmesi de bir ilk olabilir tabii ki. Nisa bugün saat 07:10'da uyandıysa bu da ilk olabilir. Bakış açısı ve kendimizi ne kadar kandırabildiğimiz önemli burada. Bence gözlerimizi kapatalım ve bizi kandırmalarına izin verelim her zamanki gibi. Hiç düşünüp kendimizi yormayalım. :):)
Bunu yukarda belirttim, bir ilk yazmasının sebebi voleybol değil. İzlediysen fragmanı Acun diyor ki bir ilki yaşıyoruz... bu sözlerden esinlenilmiş.