Savunduğun kişiyi bilmiyorsun daha @Forumdash
Savunduğun kişiyi bilmiyorsun daha @Forumdash
Hayır savunduğum kişinin Beşik Kertmesinde oynadığını bilmiyordumSavunduğun kişiyi bilmiyorsun daha @Forumdash
Kızı tanımıyorsun @ForumdashHayır savunduğum kişinin Beşik Kertmesinde oynadığını bilmiyordum
Kes çeneniKızı tanımıyorsun @Forumdash
Ya da çok tekrarı yayınlanınca kaçırdık ucunu.Çok dallanıp budaklanıp kanallar değiştirip daldan dala olunca normal cnm
Çizgi filmler gibi denebilir Gerçi saçma sapan sonlar uyduruyorlar şimdi bir taraflarındanYa da çok tekrarı yayınlanınca kaçırdık ucunu.
Tekrar başlarsa havuca saplantılı aşık çıkabilir @Çiğdem @ömer karataş @serhattşunu da eklemek isterim kanal d de haluk kendi gibi olan rıza ile dünür olacağına tansel ile olmasını isterdim daha eğlenceli olurdu havuç(furkan kızılay) ile melis(ahsen mutlu) evlenselerdi dizide
Her şey olabilir yeniden başlarsa.Tekrar başlarsa havuca saplantılı aşık çıkabilir @Çiğdem @ömer karataş @serhatt
O Tutku TGRT deki duygunun tiyatrosunun konusundan esinlenmiş @Çiğdem @serhatt
Bende yazdım Meltem’e beşikkertmesi getirmiştim @serhatt @ömer karataş @dreamy
Her şey olabilir yeniden başlarsa.
Tamer bey ben daha oynamıcam demiştiTekrar başlarsa havuca saplantılı aşık çıkabilir @Çiğdem @ömer karataş @serhatt
O Tutku TGRT deki duygunun tiyatrosunun konusundan esinlenmiş @Çiğdem @serhatt
Bende yazdım Meltem’e beşikkertmesi getirmiştim @serhatt @ömer karataş @dreamy
Palavra 10 kere oynadı 11.yi de oynarTamer bey ben daha oynamıcam demişti
benim yazdığım çocuklar duymasın bilde daha iyiydi @ÇiğdemTamer bey ben daha oynamıcam demişti
Artık suyu çıktı bencede daha dönmesinler yeni havuc felaketti yaşlı adam getirmişler furkan hala gençPalavra 10 kere oynadı 11.yi de oynar
Ay evet başka birini getirmişlerdi dimiArtık suyu çıktı bencede daha dönmesinler yeni havuc felaketti yaşlı adam getirmişler furkan hala genç