Son 3, 4 yıldır ramazan gibi geçmiyor ki zaten.
Oruç tutan yok gibi gerçektenSon 3, 4 yıldır ramazan gibi geçmiyor ki zaten.![]()
Tutana da saygı yok anacım.Oruç tutan yok gibi gerçekten@Forumdash @Bully @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @xemrexxx
Dışarıya bir çıkıyorsun son 3-4 yıldan bahsediyorum bende normal günmüş gibi herkes yiyip içiyor ve eskidenki gibi orucluların yanında yemyim adetide tamamen kayboldu sankı ramazan ayı değil , eskiden o adet vardı tutmuyordun ama tutana karşı dikkat ediyordun bende bunun yok oldunu gözlemledim![]()
Gençler sigaradanOruç tutan yok gibi gerçekten@Forumdash @Bully @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @xemrexxx
Dışarıya bir çıkıyorsun son 3-4 yıldan bahsediyorum bende normal günmüş gibi herkes yiyip içiyor ve eskidenki gibi orucluların yanında yemyim adetide tamamen kayboldu sankı ramazan ayı değil , eskiden o adet vardı tutmuyordun ama tutana karşı dikkat ediyordun bende bunun yok oldunu gözlemledim![]()
Artık normal günmüş gibi davranılıyor ve şu evde kalınan sürecte bile tutulmuyorsa yanıTutana da saygı yok anacım.
Senle bu muhabbeti de yapmıştık hatirliyon mu önceki senelerdeSon 3, 4 yıldır ramazan gibi geçmiyor ki zaten.![]()
Ben 7 yıldır her gün aynı şeyleri diyorum o ne olacakSenle bu muhabbeti de yapmıştık hatirliyon mu önceki senelerde![]()
Ahahahhaha o da doğru
Cehennemde yanasıcalar .ssArtık normal günmüş gibi davranılıyor ve şu evde kalınan sürecte bile tutulmuyorsa yanı![]()
Evet referandum zamanları..Senle bu muhabbeti de yapmıştık hatirliyon mu önceki senelerde![]()
Zaman ne çabuk geçmiş..Evet referandum zamanları..![]()
Hırçınca akan bir nehir gibi...Zaman ne çabuk geçmiş..