Evet gidecek ama Finale. Sonuna kadar Gizem! #GBFCGizem gidecek diyorlar
Yasin in arkadaşı da barış A laf ettiSana benzer .ss
Performans derken zaten atlet iyi koşacak. Ama atışları çok kötü.Elif bu performansla final adayı ama oy alacak potansiyeli yok oy için her şeyi yapmalı
Performans tablosunda 4.Performans derken zaten atlet iyi koşacak. Ama atışları çok kötü.
Doğru demişYasin in arkadaşı da barış A laf etti
Perviz de 2.diPerformans tablosunda 4.
Evet gidecek ama Finale. Sonuna kadar Gizem! #GBFC
Acun da her sene kondisyon testi diye bizi yiyor. Kondisyondan seçilse seçilse 4-5 kişi seçilir. Kalanları torpilli. Kimse bana Gizemin kondisyon testini geçtiğini söylemesin.
Açılay demişken "Kim lan bu? Kimin torpillisisin sen?"
İkisini de dene, tarafını seç.
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD @MayısKralı [USER olmuş.
Twix reklamı gibi olmuş.İkisini de dene, tarafını seç.
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD @MayısKralı @alperuz
Ben tabloya bakıp finalist adayı dedim , hiçbişi yapamıyorsa yunus Emre yi erkeklere karşı kullansınPerviz de 2.di
Hızlı geliyor ona bir lafım yok. Ama atışları kötü yani. Aynı hızda gelen başkasının oyunu alma ihtimali daha fazla.
Mertin yancısı gibi görünüyor malesef. Merve gibi adanın lideri asla olamaz. Merve storylerde Merte giydiryor. Orda olsa adamı delirtirdi.Ben tabloya bakıp finalist adayı dedim , hiçbişi yapamıyorsa yunus Emre yi erkeklere karşı kullansın