Emre Ozansoy
Moderatör
Reisim şampiyon olduğunda görüşürüzBuna sen inanıyor musun?
Ana gibi ana
2 metre boyla sempatik i olabilen ender insanlardanAbartılanlar listeme Aşk-101'den sonra Barışı da ekledim. Adam nefes alsa fanları "hiiii Barış ne güzel nefes alıyor, başkası olsa nefes almaz ama diyecek az daha"
Ekli dosyayı görüntüle 79674
ÇILDIRIYORUMDondurma reisi kimse tutamaz artık orada hahahahaha.
Kuzlar sercan ı göndermeliMert, Sercan'a iyileş diyor.... Korktu.
Dondurma reisi kimse tutamaz artık orada hahahahaha.
Kuzlar sercan ı göndermeli
Bu yorumu alnıma asabilirim @Sherlock beyciğim siz ne diyorsunuzAbartılanlar listeme Aşk-101'den sonra Barışı da ekledim. Adam nefes alsa fanları "hiiii Barış ne güzel nefes alıyor, başkası olsa nefes almaz ama diyecek az daha"
Ekli dosyayı görüntüle 79674
Bu yorumu alnıma asabilirim @Sherlock beyciğim siz ne diyorsunuz
Valla bana hiç sempatik gelmiyor niyeyse. Konuşmaması falan çok sinsi geliyor. Gözler felfecir okuyor. Sıskalar da sinsi olur der büyüklerimiz amma bilmiyoruğ2 metre boyla sempatik i olabilen ender insanlardan
Valla bana hiç sempatik gelmiyor niyeyse. Konuşmaması falan çok sinsi geliyor. Gözler felfecir okuyor. Sıskalar da sinsi olur der büyüklerimiz amma bilmiyoruğ
Sercan strateji diyor yineValla bana hiç sempatik gelmiyor niyeyse. Konuşmaması falan çok sinsi geliyor. Gözler felfecir okuyor. Sıskalar da sinsi olur der büyüklerimiz amma bilmiyoruğ
#ZayıflaraHayır #ŞişkolarınGücüAdınaValla bana hiç sempatik gelmiyor niyeyse. Konuşmaması falan çok sinsi geliyor. Gözler felfecir okuyor. Sıskalar da sinsi olur der büyüklerimiz amma bilmiyoruğ