Evet gidecek ama Finale. Sonuna kadar Gizem! #GBFCGizem gidecek diyorlar![]()
Yasin in arkadaşı da barış A laf ettiSana benzer .ss
Performans derken zaten atlet iyi koşacak. Ama atışları çok kötü.Elif bu performansla final adayı ama oy alacak potansiyeli yok oy için her şeyi yapmalı![]()
Performans tablosunda 4.Performans derken zaten atlet iyi koşacak. Ama atışları çok kötü.
Perviz de 2.diPerformans tablosunda 4.![]()
Evet gidecek ama Finale. Sonuna kadar Gizem! #GBFC
Acun da her sene kondisyon testi diye bizi yiyor. Kondisyondan seçilse seçilse 4-5 kişi seçilir. Kalanları torpilli. Kimse bana Gizemin kondisyon testini geçtiğini söylemesin.
Açılay demişken "Kim lan bu? Kimin torpillisisin sen?"
İkisini de dene, tarafını seç.
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD @MayısKralı [USER olmuş.
Twix reklamı gibi olmuş.İkisini de dene, tarafını seç.
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko @Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx @hayret bi şey @Maskeli Fedai @12.Adam @DarkLegenD @MayısKralı @alperuz![]()
Ben tabloya bakıp finalist adayı dedimPerviz de 2.di
Hızlı geliyor ona bir lafım yok. Ama atışları kötü yani. Aynı hızda gelen başkasının oyunu alma ihtimali daha fazla.![]()
Mertin yancısı gibi görünüyor malesef. Merve gibi adanın lideri asla olamaz.Ben tabloya bakıp finalist adayı dedim, hiçbişi yapamıyorsa yunus Emre yi erkeklere karşı kullansın
![]()