Rock'ta mi?Serdar Ortaç seçilebilmesi adına güzel gelişme. @Çiğdem
Rock'ta mi?Serdar Ortaç seçilebilmesi adına güzel gelişme. @Çiğdem
Bir sahne düşün garip garip 2 adam birbirine bakıyor tuhaf bir müzik ne replik var ne bişi var ölüleri izliyor gibi sonrada ip gibi yorum yazıyor @MasacRESey balon, senin izledigin diziler. Gerci ne izledigini bilmiyorum ama.
Zaten rockta elendi haftalarda benziyorBöyle bir sey yapmaz, yaparsa kendi kaybeder. 12 kisi kaldik elenmesi an meselesi. @xemrexxx
Dün gece çok beddua etti @kerem e
@xemrexxx 35 puan fark atmisti zaten, elenen her türlü belliydi. @MayısKralı'na üzüldüm ama erkenden elenmesi kötü oldu.
İlerki haftalarda yerli pop yaparsak eğer. ssRock'ta mi?
Serdar Beyin Rock şarkısıda var hemde albüm çıkış parçası ,çok dinliyorum hala ara sıra @dreamy Kap @Forumdash @BullyRock'ta mi?
100 kere yerli popa dair konsept yaptik. Ama haftaya 2000'ler yada 2010'lar Yerli Pop secnegini ankete sunarim istiyorsan.İlerki haftalarda yerli pop yaparsak eğer. ss
Muazzam Pop'un Kralı Rock bile yaptı işte gerçek efsane.. Seçilirse diğerlerine 1 puanSerdar Beyin Rock şarkısıda var hemde albüm çıkış parçası ,çok dinliyorum hala ara sıra @dreamy Kap @Forumdash @Bully
Secen biri olursa eceline susamistir demek ki. @BullySerdar Beyin Rock şarkısıda var hemde albüm çıkış parçası ,çok dinliyorum hala ara sıra @dreamy Kap @Forumdash @Bully
2000'ler yerli pop isterim Kral Müzik'ten arda kalan şarkıları dinlemek de keyifli olur. En bilindikler seçildi ama daha çok malzeme çıkar ordan100 kere yerli popa dair konsept yaptik. Ama haftaya 2000'ler yada 2010'lar Yerli Pop secnegini ankete sunarim istiyorsan.
Forum kaybeder. ssSecen biri olursa eceline susamistir demek ki. @Bully
ben @xemrexxx gitti demiştim vlla hem az oy kaldı hem 40 farkı o yiyordu dedimya çırak ustayı geçti @Bully @sokak sanati@xemrexxx 35 puan fark atmisti zaten, elenen her türlü belliydi. @MayısKralı'na üzüldüm ama erkenden elenmesi kötü oldu.
@MasacRE ve @MayısKralı n dan sonra şimdide seni hedefe almıs @Bully@pompy benden ne istiyor anlamadim hala. Benim kadar senaryolarini okuyup harika atip yorum yapan birine yaptigi muameleye bak. Halbuki MS ve bu programi YS'ya transfer etmeyi düsünüyordum.
Yarışmacı olunca sunuculuk özellikleri kayboluyor demek ki o anın heyecanıyla Ben jüri olarak anladım elenmeyeceğiniben @xemrexxx gitti demiştim vlla hem az oy kaldı hem 40 farkı o yiyordu dedimya çırak ustayı geçti @Bully @sokak sanati
Emekli olunca diyelimYarışmacı olunca sunuculuk özellikleri kayboluyor demek ki o anın heyecanıyla Ben jüri olarak anladım elenmeyeceğini
Rock secildi merak etme amabiraz farklilik sart. Artik dinleriz bas gitarlari.
Sey balon, senin izledigin diziler. Gerci ne izledigini bilmiyorum ama.
Benim izlediklerimin her biri birer sanat eseri. Siz ne anlarsınız sanattanBir sahne düşün garip garip 2 adam birbirine bakıyor tuhaf bir müzik ne replik var ne bişi var ölüleri izliyor gibi sonrada ip gibi yorum yazıyor @MasacRE