Ezel iyi ki gitti yerine Türk Malı'nı başlatmıştık daha iyi oldu. @xBUGRAxAbuk subuk iş yapma. Show logosunu düşünme. Ay yapım yaptı o diziyi. Ezel'i nasıl sizden kaçırdığını düşün.
Ezel iyi ki gitti yerine Türk Malı'nı başlatmıştık daha iyi oldu. @xBUGRAxAbuk subuk iş yapma. Show logosunu düşünme. Ay yapım yaptı o diziyi. Ezel'i nasıl sizden kaçırdığını düşün.
Hakaret sayarım.İkiniz de iyisiniz annemmmm deme öyle
Anam sen de tam gündüz kuşağındaki kavgacı kadınlar gibisin Ne desek olmuyor.ssHakaret sayarım.
Ezel iyi ki gitti yerine Türk Malı'nı başlatmıştık daha iyi oldu. @xBUGRAx
Kavgacı olanlar kazanıyor bunu görmüş olduk sayenizde.Anam sen de tam gündüz kuşağındaki kavgacı kadınlar gibisin Ne desek olmuyor.ss
Anam sen de tam gündüz kuşağındaki kavgacı kadınlar gibisin Ne desek olmuyor.ss
Google trendlere göre Yaprak Dökümü daha efsaneOlsun. Atın kuntin dizileri kakalayıp durdu size. En Son Zemheriydi galiba. Ay yapım bu sağı solu belli olmaz.
Hem Ezel efsane oldu ama AtV dizisi olarak anılıyor.
Biz sadece sevgiyi hoşgörüyü arıyoruzKavgacı olanlar kazanıyor bunu görmüş olduk sayenizde.
Susmayan sensin ayol, millete yaptığın yağcılıktan her yer vıcık vıcık oldu,Kaç haftadır burada neler çekiyoruz. Susmuyor birde car car. Allahım çok kötü çok.
Susmayan sensin ayol, millete yaptığın yağcılıktan her yer vıcık vıcık oldu,
Kaç haftadır burada neler çekiyoruz. Susmuyor birde car car. Allahım çok kötü çok.
Google trendlere göre Yaprak Dökümü daha efsane
Biz sadece sevgiyi hoşgörüyü arıyoruz
Haftalıklarda 2 bin mesaj yazmışsın kim susmuyor.
Benim sevenim çok, senin gibi sadece programlarda yarışmalarda yer almıyorum her konuda imzam varHaftalıklarda 2 bin mesaj yazmışsın kim susmuyor.
UMRUMDA DEĞİL...Mesajda p yerine r yazmışım iyi ki @Billy Kane görmedi çekerdi fotoğrafını hemen @serhatt @sokak sanati
Mesajda p yerine r yazmışım iyi ki @Billy Kane görmedi çekerdi fotoğrafını hemen @serhatt @sokak sanati
Yaprak Dökümü trend mesajımdaHangi mesaj ben kaçırdım
.....UMRUMDA DEĞİL...
Yaprak Dökümü trend mesajımda
.....
Yaprak Dökümü trend mesajımda
.....