Diğer sezon finallerine de "10 puan" dersin muhtemelen. Bence arada kıs, bu bölümden daha iyileri de çıkabilir. :A
IMDB'de bölüm puanlarının sıralamasında bu bölüm 9. sırada. Yani daha birçok sayıda bu kalitede ve hatta daha da üstünde bölümler göreceğiz gibi duruyor :A Onlara da 10 veririz gerekirse ama kendi içlerinde mutlaka bir sıralamaları olacaktır o 10'ların :A
Utku beyciğim arka arkaya çok iyi gitti, o yüzden birikti. :A Benim yerime yorum yapmaya ne dersiniz... :A
Tam adamına söylediniz Şerlok beyciğim, hemen başlıyorum sizin için seri yorumlara :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Araf
IMDB'de bölüm puanlarının sıralamasında bu bölüm 9. sırada. Yani daha birçok sayıda bu kalitede ve hatta daha da üstünde bölümler göreceğiz gibi duruyor :A Onlara da 10 veririz gerekirse ama kendi içlerinde mutlaka bir sıralamaları olacaktır o 10'ların :A

Tam adamına söylediniz Şerlok beyciğim, hemen başlıyorum sizin için seri yorumlara :A
Gördüğün gibi daha da kaliteleri varmış. Onlara da 10 üzerinden 11 verirsin artık. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Gördüğün gibi daha da kaliteleri varmış. Onlara da 10 üzerinden 11 verirsin artık. :A
Şimdiden o bölümleri bilemeyeceğim için yapacak bir şey yok :A Veririm hepsine 10 puanı sonra da aralarından en iyisini belirlerim :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
@Tolstoyevski video öncesi ne paylaşmışsan görünmüyor ama Sherlock'un mesajina göre oyun ile ilgili birşey :A
ay yine şu kırt böreği mevzusu geçmiş :A
Seninle vedalaşıyor muyuz şimdi burada :A @Tolstoyevski ne yaptı bu arada ya, hiç ses seda çıkmıyor ondan :A
Vedalaşıyoruz. :A

@Tolstoyevski dünden bırakmaya hazırdı, bıraktı da. :A

Hayır bırakmadım, sadece emeklilik dönemime erteledim :A

Hayır bırakmadım, sadece emeklilik dönemime erteledim :A
Ya bıraktım falan dediğini görmedim ben senin. Bir anda koptun gittin :A Emeklilik dönemi derken gerçek anlamda emekliliği kastetmiyorsundur umarım. Bundan 30-40 yıl sonra geriye dönüp bu dizileri izleyeceğini hiç zannetmiyorum çünkü :A

Ya bıraktım falan dediğini görmedim ben senin. Bir anda koptun gittin :A Emeklilik dönemi derken gerçek anlamda emekliliği kastetmiyorsundur umarım. Bundan 30-40 yıl sonra geriye dönüp bu dizileri izleyeceğini hiç zannetmiyorum çünkü :A

Yapılacak o kadar fazla şey o kadar fazla şey var ki, yetmezmiş gibi dönem sonu ödevleri diye bir şeyler de icat ettikleri için artık bu diziye yakın zamanda zaman ayırabilmem pek mümkün gözükmüyor :A Ama yakın gelecekte Netflix’e gelirse devam ederim her türlü, şimdi bir de malum diziyi bulup izlemek de zahmetli olunca PC filan olmadığı için, ekstra olarak yorucu oluyor bu yüzden bir günün 24 olması olması nedeniyle şimdilik emeklilik listemde :A

Şimdiden emekli ol çünkü @Sherlock Bey'in kutlama konusundaki mesajimi alıntılamışsın buraya :A Bu konu ile alakam yok :A @MasacRE @Araf

İftara az kalmıştı haliyle son yazıları hızlıca yazdığım için acele etmekten dolayı görmemişim :A Allahtan başka bir kayıtlı alıntı gitmemiş, Allah kazadan korusun :A

Yapılacak o kadar fazla şey o kadar fazla şey var ki, yetmezmiş gibi dönem sonu ödevleri diye bir şeyler de icat ettikleri için artık bu diziye yakın zamanda zaman ayırabilmem pek mümkün gözükmüyor :A Ama yakın gelecekte Netflix’e gelirse devam ederim her türlü, şimdi bir de malum diziyi bulup izlemek de zahmetli olunca PC filan olmadığı için, ekstra olarak yorucu oluyor bu yüzden bir günün 24 olması olması nedeniyle şimdilik emeklilik listemde :A

İftara az kalmıştı haliyle son yazıları hızlıca yazdığım için acele etmekten dolayı görmemişim :A Allahtan başka bir kayıtlı alıntı gitmemiş, Allah kazadan korusun :A
Bu iki oldu, üçüncüde rezil olacağın bir durum yaşamazsın umarim ve sana tavsiyem yazıp yolladığin mesajları üstten kontrol etmen :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@Tolstoyevski 60'lı yaşlarında nostalji olsun diye seyredecek muhtemelen @MasacRE. :A

Zaten emeklilik dönemimde her türlü günümüzün birçok dizisini filmini yine izlerim eğer ömrümüz yeterse, BB, Lost filan ve evet bu dizi de gayet olası :A Üstelik diziyi bırakmadım teknik olarak, bakın burası çok önemli :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bu iki oldu, üçüncüde rezil olacağın bir durum yaşamazsın umarim ve sana tavsiyem yazıp yolladığin mesajları üstten kontrol etmen :A

Belki de gurur duyarım yanlışlıkla da olsa ama rezil duruma düşeceğimi hiç sanmam gibi :A Yine de haklısın klavye hatalarını filan düşününce gönderdikten sonra bir de tekrar okumadan konudan forımdan çıkarsam, döndüğümde üstümü çizilmiş olarak görebilirim o yüzden dikkatli olmak lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zaten emeklilik dönemimde her türlü günümüzün birçok dizisini filmini yine izlerim eğer ömrümüz yeterse, BB, Lost filan ve evet bu dizi de gayet olası :A Üstelik diziyi bırakmadım teknik olarak, bakın burası çok önemli :A
İşin iyi tarafı, 60'lı yaşlarında uçan arabalar göreceksin belki de, "zamanında bunlar gösterildi be" diyeceksin. Aslında yaşlılıkta izlemek daha iyi. En azından gerçekleşip gerçekleşmediğini de izlediğinde görebileceksin. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski