Atma, bir öyle bir böyle olma iki yüzlü olma2 trip attık sende hemen gaza gelmişsin. Gaspcılar ile uğraşmak zor.
Atma, bir öyle bir böyle olma iki yüzlü olma2 trip attık sende hemen gaza gelmişsin. Gaspcılar ile uğraşmak zor.
Bir sahne önerdim o iyi gibi geldi bana ama düşünürüz yineNiye öyle dedin. Ne sahteliği mi gördün. Dün bana bu sahneyi yolladılar ama ben istemedim.
Bu arada en kralları sahnesini bana atın @Maskeli Fedai @Çiğdem
Zaten hep onu seçmiyor musun Kara Sevda ile gel
Koskoca 79 bölümlük dizide iyi sahne yoksa bence de gelme Kara Sevda ya da UTC ile gelBu hafta bilemiyorum. Aklımda iyi bi aşkı Memnu sahnesi yok.
Bir sahne önerdim o iyi gibi geldi bana ama düşünürüz yine
Koskoca 79 bölümlük dizide iyi sahne yoksa bence de gelme Kara Sevda ya da UTC ile gel
Yo yarına kalmasın lütfen. Farklı üyeler oylamaya katılmıyor zaten. Bizim jürilere de 1.5 gün yetiyor da artıyor. Sahne seçimi için 100 dakikan var12.00'q kadar zaman ver. Zaten 1 gündü süre iyice kısalttın
Bak onu benden duyarsın doğruVar tabi ki ama hher hafta aynı dizi ime geldin diye bahane duymak istemiyorum.
Sahneme bak beğendin miBir sahne önerdim o iyi gibi geldi bana ama düşünürüz yine
Sıkıştır iyice Çıra gibi yansın yoksa direkt finale geçelim böyle de olmaz canım kimlerle yarışıyoruzYo yarına kalmasın lütfen. Farklı üyeler oylamaya katılmıyor zaten. Bizim jürilere de 1.5 gün yetiyor da artıyor. Sahne seçimi için 100 dakikan var
Vadi istiyorsan bulması kolayKara Sevda değilde Vadi ile geleceğim. Tüm Vadicileri toplayacağım. Zaten @xemrexxx 'de seviyor diziyi
Daha bakmadım cnmSahneme bak beğendin mi
Hemen bak boğarım seniDaha bakmadım cnm
Vallahi ya, beklemek zorunda mıyız Herkes işini bilsinSıkıştır iyice Çıra gibi yansın yoksa direkt finale geçelim böyle de olmaz canım kimlerle yarışıyoruz
Bana bunlarla gelin.Kardeşinin kocasıyla kaçmasının ardından neye uğradığını şaşıran Leyla sinir krizi geçirir ve tüm hırsıyla camı çerçeveyi indirir.
İki kardeşin yol açtığı bu eşsiz aile dramına çok kıymetli oylarınızı bekliyorum sayın jürim
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @xBUGRAx
Aşkım tam puan bekliyorum sendenBana bunlarla gelin.
Kocamla kaçtılarr babağğğ